Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.11.)

nedeľa, 2. november 2014 08:26 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (2.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Thibaut Courtois v minulej sezóne s Atleticom Madrid vyhral španielsku najvyššiu súťaž, ale vo finále Champions League podľahol mestskému rivalovi Realu Madrid. To by teraz s Chelsea rád napravil a LM chce v tomto roku vyhrať.

MANCHESTER CITY: Albert Rusnák by mohol tohtoročnú sezónu dohrať v Cambuur Leeuwarden. Slovenský stredopoliar v holandskom klube hosťuje do konca decembra z Manchestru City a oba celky rokujú o predĺžení spolupráce o pol roka.

ARSENAL: Theo Walcott sa prvýkrát od januárového zranenia kolena objavil na trávniku. Útočník Arsenalu nastúpil na záverečné minúty zápasu s Burnley.

ARSENAL a LIVERPOOL: Holandský útočník Klaas Jan-Huntelaar jedná o novej zmluve so Schalke, ale záujem o neho majú aj Arsenal a Liverpool.

TOTTENHAM: Nové angažmán si bude hľadať Benoît Asso-Ekotto. S kamerunským obrancom podľa informácií už nepočítajú v Tottenhame a plánujú jeho odchod.

TOTTENHAM: Tottenham sa pripravuje na to, že v januári bude musieť čeliť ponuke Realu Madrid na brankára Huga Llorisa.

EVERTON: Dlhšiu pauzu má pred sebou podľa všetkého Antolin Alcaraz. Obranca Evertonu si z duelu so Swansea odniesol zranené rameno.

EVERTON:Samuel Eto'o by mohol dostať novú zmluvu v Evertone. Kamerunský útočník do liverpoolskeho celku prišiel v lete ako voľný hráč a zatiaľ si na svoje konto pripísal tri góly.