Main Content

Hokej: Hlasy po zápéase 20. kola extraligy B. Bystrica - Trenčín (2:1)

nedeľa, 2. november 2014 20:05 | Autor: TASR

Hlasy po zápase 20. kola extraligy B. Bystrica - Trenčín (2:1)

Richard Zedník, asistent trénera Banskej Bystrice: "Vedeli sme, že veľa gólov nepadne, nezačali sme dobre, tlačili sme, no bez šancí. Podržal nás brankár, v tretej tretine sme nezačali dobre, v jednom momente nás však povzbudil prienik Kafku a vyrovnali sme. Zacítili sme šancu na tri body a šťastie sa obrátilo na našu stranu."

Roman Stantien, tréner Trenčína: "Bol to vynikajúci zápas, so šťastnejším koncom pre domácich. Bod by sme si zaslúžili, podali sme bojovný výkon s jednou výhradou. Za stavu 1:0 sme mali šance, nepremenili sme ich a keďže sme si nevytvorili dvojgólový náskok a zlyhajú nám strelci, nepísané pravidlo sa potvrdilo, zápas sa otočil proti nám."

Lukáš Bambúch, strelec rozhodujúceho gólu: "Dorazil som puk do bránky, je to super pocit vyhrať a otočiť takýto zápas. Trenčania dobre bránili, brankár Konrád im opäť zachytal. Nevedeli sme ho dlho prekonať, vydreté víťazstvo najviac chutí. Diváci nás podržali, škoda len, že sa občas strelecky trápime. Niekedy nám to ide, no trebárs dnes to bolo na zamyslenie."