Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (3.11.)

pondelok, 3. november 2014 06:07 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (3.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (3.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED vs MAN CITY: Šláger 10. kola medzi odvekými rivalmi z Manchestru bol chudobný na góly. Zápas rozhodla jediná trefa Sergia Agüera z Manchestru City. Stretnutie bolo ovplyvnené skorým vylúčením Chrisa Smallinga po dvoch nezmyselných žltých kartách.

MANCHESTER UNITED: Obranca anglického klubu Manchester United Marcos Rojo si v nedeľnom mestskom derby s Manchestrom City vykĺbil ľavé rameno.

LIVERPOOL a MAN CITY: Ak by sa Steven Gerrard nedohovoril na novej zmluve s Liverpoolom, pokúsi sa skúseného stredopoliara získať Manchester City. No na tieto fámy zareagoval tréner Brendan Rodgers, ktorý žiada Stevena Gerrarda a vedenie Liverpoolu, aby dohodli na predĺžení hráčovho kontraktu.

LIVERPOOL: Liverpool je údajne pripravený vstúpiť do cenovej vojny s Arsenalom a zlákať do svojich radov dvadsaťsedemročného krídelníka Pedra z Barcelony.

LIVERPOOL: Liverpool údajne nie je spokojný s výkonmi brankára Simona Mignoleta a mieni ho už v januári nahradiť 25-ročným Netom, ktorý je gólmanom talianskej Fiorentiny.

MANCHESTER UNITED: Náhradný brankár Červených diablov Anders Lindegaard by mohol zmeniť pôsobisko. David de Gea sa rozchytal do parádnej formy a logickým krokom bude prestup 30-ročného gólmana a záujem o dánskeho brankára prejavila portugalská Benfika.

NEWCASTLE UNITED: Do Talianska by mohli viesť ďalšie kroky Cheika Tiotého. Záujem o jeho služby má Neapol, ktorý je údajne pripravený ponúknuť dvanásť miliónov libier. Africký má kontrakt do júna 2017, no nedávno sa však nechal počuť, že by sa nebránil odchodu.

NEWCASTLE UNITED: Dvadsaťdeväťročný stredopoliar Lassana Diarra je po ukončení angažmánu v Lokomotive Moskva voľným hráčom a toho chcú využiť Newcastle ale aj škótsky Celtic.