Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (4.11.)

utorok, 4. november 2014 06:32 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (4.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (4.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Ak Manchester City po sezóne vyhodí kouča Manuela Pellegriniho, mohol by ho nahradiť Diego Simeone z Atlética Madrid.

LIVERPOOL: Futbalisti FC Liverpool prehrali počas víkendu na ihrisku Newcastlu United 0:1. Tréner Liverpoolu Brendan Rodgers vidí za slabým štartom do sezóny nedostatok gólov.

LIVERPOOL: Ak sa stredopoliar Steven Gerrard nedohodne na novej zmluve s Liverpoolom, mohol by odísť okrem iného aj do MLS do tímu New York Cosmos.

LIVERPOOL:Daniel Sturridge možno zasiahne do dnešného zápasu na ihrisku Realu Madrid. Útočník Liverpoolu si sdoliečil stehenný aj lýtkový sval a figuruje v nominácii na zápas.

MANCHESTER UNITED: Marcos Rojo si v manchesterskom derby vykĺbil rameno, no v zostave United by ale nemal chýbať dlho. Argentínsky obranca na svojom Twitteri uviedol, že sa nejedná o vážne zranenie.

ARSENAL: Anglický klub Arsenal Londýn nastúpi v utorňajšom stretnutí D-skupiny Ligy majstrov proti Anderlechtu Brusel bez stredopoliara Jacka Wilsherea.

ARSENAL: Charlton bojuje v druhej najvyššej anglickej súťaži o popriedné miesta. Aby londýnskemu tímu počas nasledujúceho náročného programu vydržala forma vypožičal si Francisa Coquelina z Arsenalu. Ten bude v klube mesiac hosťovať.

TOTTENHAM: Tottenham sa v januári bude uchádzať o stredopoliara Xherdan Shaqiriho z Bayernu Mníchov.