Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.11.)

streda, 5. november 2014 06:32 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (5.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Anglický klub Manchester City sa bude musieť štyri týždne zaobísť bez zraneného srbského obrancu Aleksandara Kolarova.

MANCHESTER CITY: Stredopoliar anglického klubu Manchester City Yaya Toure sa stal na internetovej sociálnej sieti Twitter terčom rasistických útokov. Podľa slov 31-ročného hráča z Pobrežia Slonoviny incident už vyšetruje polícia.

MANCHESTER CITY: Anglický futbalista Frank Lampard by sa mohol vrátiť do zostavy Manchestru City pred stredajším zápasom E-skupiny Ligy majstrov proti CSKA Moskva. Tridsaťšesťročný stredopoliar vynechal uplynulé štyri stretnutia pre svalové zranenie, ktoré utrpel 18. októbra v ligovom dueli proti Tottenhamu.

LIVERPOOL: Liverpoolsky celok vraj ponúka svojmu kapitánovi Stevenu Gerrardovi v novej zmluve iba polovicu z doterajšieho príjmu.

LIVERPOOL: Združenie fanúšikov Liverpoolu na Twitteri vyberá peniaze na výrobu transparentu, ktorý bude za lietadlom nad Anfield Road žiadať vyhadzov trénera Brendana Rodgersa.

CHELSEA: Jeden z fanúšikov Chelsea bol údajne veľmi prekvapený, keď mu kapitán John Terry odpovedal na jeho žiadosť o zníženie cien vstupeniek. Hráči záležitosť vraj prerokujú s vedením klubu.

NEWCASTLE: Argentínsky futbalista Jonas Gutierrez dotiahol svoj boj s rakovinou semenníkov do šťastného konca. Lekári diagnostikovali Gutierrezovi rakovinu minulý rok v máji. Následne odcestoval do Argentíny, kde sa podrobil liečbe a v októbri podstúpil operáciu.  

ASTON VILLA: Ak tréner Paul Lambert nepreruší v najbližších dvoch zápasoch sériu porážok, vedenie Villans je vraj pripravené ho vyhodiť.