Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.11.)

štvrtok, 6. november 2014 10:21 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (6.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Splnený sen v podobe pôsobenia v Reale sa pre Javiera Hernándeza stal skutočnosťou. Mexičan by ho údajne rád sníval naďalej, teda ostal v Madride natrvalo. (ESPN)

BARCELONA: Včerajší triumf na pôde Ajaxu 2:1 zariadil dvojgólový Lionel Messi. Argentínčan tak má na konte 71 gólov, čím vyrovnal legendárneho Raúla. (ESPN)

ATLĚTICO MADRID: V utorok si v Malmö nezahral argentínsky obranca Cristian Ansaldi, ale chýbať nebude dlho. Včera už na tréningu zarezával so spoluhráčmi. (Marca)

SEVILLA: Los Rojiblancos predviedli aj minulý mesiac výborné výkony a patrí im piate miesto. Ocenený za to bol tréner Unai Emery.

VALENCIA: So svojím trénerom sú veľmi spokojné aj Netopiere. Portugalskému trénerovi Nunovi by mala byť čoskoro ponúknutá nová zmluva. (oficiálny web)

DEPORTIVO: V posledných dňoch prebiehajú tréningy Deportiva bez účasti Luisa Fariñu. Záložník nepúšťa na trávnik zranenie stehenného svalu. (oficiálny web)

REAL SOCIEDAD: Jeden z vážnych kandidátov na post trénera, David Moyes, je možno za finančnými možnosťami Baskov. 19.tím La Ligy ale s ním stále intenzívne rokuje. (Goal)

REAL SOCIEDAD: Po prepustení Jagobu Arrasateho je zoznam možných trénerov veľmi široký. Potvrdil to prezident klubu Jokin Aperribay. Podľa neho prebiehajú diskusie aj s Pepem Melom a ďalšími kandidátmi. (Soccerway)

GRANADA: Po absencii v zápase s Realom Madrid vynechá útočník Piti ešte minimálne jeden duel. El Graná sa bez neho musí zaobísť aj v sobotu na trávniku Celty Vigo. (Marca)

GRANADA: Na maródku sa zapísal aj čílsky záložník Manuel Iturra. Problémy s kolenom vyradia tohto hráča minimálne pre zápas so Celtou. (Marca)