Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.11.)

sobota, 8. november 2014 10:32 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (8.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Biely balet má stále záujem o brankára Davida De Geu. V tomto smere by výrazne pomohlo, ak by sa Manchester United druhý rok po sebe nedostal do Ligy majstrov. (Daily Star)

REAL MADRID: Pozícia defenzívneho záložníka rozhodne nepatrí Asierovi Illarramendimu, čo možno povedie k jeho prestupu. Záujem javí AC Miláno, Liverpool aj Arsenal. (NewsNow)

REAL MADRID: Po ôsmich mesiacoch si zatrénoval Jesé Rodríguez. 21-ročný útočník má za sebou dlhánsku pauzu spôsobenú zranením kolenných väzov. Fit je už aj obranca FabioCoentrão. (Football-España)

REAL MADRID: Dnešný ligový zápas proti Rayu Vallecano vynechá Sami Khedira. Nemec má malé zdravotné problémy, ktoré mu ale nezabránia v plnení reprezentačných povinností. (NewsNow)

ATLÉTICO MADRID: Francúzska tlač informuje, že PSG chce angažovať trénera DiegaSimeoneho. Po sezóne je na pláne zmena trénera oboch uvedených celkov.(Marca)

BARCELONA: Stopér Gerrard Piqué údajne nehráva za trest pre nedostatok profesionalizmu. Aj preto novinári smerujú veľa otázok pre Luisa Enriqueho práve naňho. Barcelonský tréner ale už odmieta odpovedať na viac otázok s vyhlásením, že všetci jeho obrancovia robia všetko preto, aby hrávali. (Football-España)

BARCELONA: Ak by sa Luis Suárez na Nou Campe neuchytil, bolo by to obrovské letné sklamanie. Luis Enrique prezradil, že intenzívne pracuje na stratégii a rozostavení, do ktorého by čo najlepšie uruguajskú hviezdu zakomponoval. (Goal)

BARCELONA: Kvôli problémom so stehenným svalom ešte obranca Thomas Vermaelen za Barçu nenastúpil. 28-ročnému Belgičanovi hrozí operácia. (Football-España)

SEVILLA: 31-ročný ofenzívny hráč, José Antonio Reyes, na 90 percent vynechá zajtrajší zápas s Levante. Zo zostavy ho vyradí zranenie stehenného svalu. (Marca)

SEVILLA: V zápase proti Standardu Liége nedochytal Beto, ktorý si natiahol stehenný sval. V ohrození je aj jeho štart v najbližšom ligovom zápase. (insidespanishfootball)

SEVILLA: Sevillský kormidelník Unai Emery je spokojný s účinkovaní svojich zverencov v Európskej lige. Sú na čele svojej skupiny, no Španiel nič nepredbieha a upozorňuje, že tabuľka je stále vyrovnaná a tesná. (Goal)

MÁLAGA: Podľa viacerých indícií sa FC Liverpool dohodol brankárom Guillermom Ochoom. Mexičan zrejme prestúpi za 6,5 milióna eur. (Goal)

CELTA VIGO: Natrhnutý stehenný sval, ktorý bránil nastúpiť Augustovi Fernándezovi, je už minulosťou. Dnes by si mal zahrať proti Granade. (Marca)

RAYO VALLECANO: Argentínsky gólman Cristian Darío Álvarez zažehnal zranenie stehenného svalu a je pripravený chytať. Čeliť by mohol už dnes výborne hrajúcemu Realu Madrid. (Marca)

ŠPANIELSKO: Vicente DelBosque, národný tréner, absolvoval diskusie s Josém Mourinhom, ktorý mu odporučil nepovolať Diega Costu z Chelsea do reprezentácie. (Guardian)