Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (8.11.)

sobota, 8. november 2014 10:32 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (8.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (8.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Zranené lýtko má kapitán Vincent Kompany. Chýbať bude v najbližšom ligovom zápase proti QPR a ohrozený je aj jeho štart vo farbách Belgicka. (BBC)

MANCHESTER CITY: Po 4 rokoch možno Yaya Touré ukončí svoje pôsobenie v Manchestri. Špekuluje sa o jeho odchode a náhradou by sa mohol stať Paul Pogba z Juventusu alebo Ross Barkley z Evertonu. (Times)

MANCHESTER CITY: Zásadne proti odchodu Yayu Tourého je manažér Manuel Pellegrini. Ten však čoskoro nemusí mať žiaden vplyv, pretože mu hrozí prepustenie. Majitelia chcú zlanáriť Pepa Guardiolu. (Daily Mirror)

CHELSEA: V lete sa pravdepodobne s AS Rímom rozlúči brankár Morgan de Sanctis. Náhradou zaňho by sa mohol stať Petr Čech. (NewsNow)

CHELSEA: Vicente Del Bosque, tréner Španielska, absolvoval diskusie s Josém Mourinhom, ktorý mu odporučil nepovolať Diega Costu do reprezentácie. (Guardian)

WEST HAM: Ceny pre najlepšieho manažéra a hráča októbra získali Kladivári. Tešia sa SamAllardyce a útočník Diafra Sakho. (BBC)

LIVERPOOL: Obranca Glen Johnson sa nezmestil do nominácie Anglicka na najbližšie dva zápasy. To ho prinútilo rozmýšľať nad ukončením reprezentačnej kariéry. (Daily Telegraph)

LIVERPOOL: Podľa viacerých indícií sa vedenie dohodlo s brankárom Guillermom Ochoom. Mexičan zrejme príde z Málagy za 6,5 milióna eur. (Goal)

ARSENAL & MANCHESTER UNITED: Už lete sa písalo o možnom prestupe obrancu ChrisaSmallinga do Arsenalu. V januári by sa to mohlo stať realitou, pretože Kanonieri svoj záujem obnovili. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: Madridský Real má stále záujem o brankára Davida De Geu. V tomto smere by výrazne pomohlo, ak by sa United druhý rok po sebe nedostali do Ligy majstrov. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED: Vykĺbené rameno vyradí obrancu Marcosa Roja na 6 týždňov. Pre širokú maródku to vôbec nie je dobrá správa, ale znie lepšie ako pôvodne odhadovaná trojmesačná absencia. (Soccerway)

MANCHESTER UNITED: V posledných dňoch sa veľa rozprávalo o tom, že Nani sa zo Sportingu Lisabon vráti už v januári. Portugalský klub ale túto správu dementoval a dobre hrajúci krídelník ostane na hosťovaní do konca sezóny. (Daily Star)

STOKE CITY: So zlomenou rukou a so zaťatými zubami bude nastupovať Marko Arnautović. Zranenie si privodil na tréningu, no neprinúti ho vynechať zápas s Tottenhamom. (Soccerway)

ASTON VILLA: 24-ročný záložník Fabian Delph údajne zvažuje odchod z Birminghamu a svojmu súčasnému zamestnávateľovi odmietne podpísať predĺženie zmluvy. (Daily Telegraph)

ASTON VILLA: Po zranení sa Christian Benteke riadne ani neohrial a opäť bude pauzovať. Disciplinárna komisia ho potrestala suspendovaním na 3 súťažné zápasy za červenú kartu proti Tottenhamu. (Daily Mail)

SUNDERLAND: Neľahká úloha v nedeľu čaká manažéra Gusa Poyeta. The Black Cats nastúpia proti Evertonu bez obrancov Billyho Jonesa Patricka van Aanholta. (Soccerway)