Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.11.)

pondelok, 10. november 2014 09:40 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (10.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: S neuveriteľnou špekuláciou prišla britská tlač. Real Madrid sa údajne pokúsi získať Belgičana Edena Hazarda. Peniaze získa z predaja svojej hviezdy, Garetha Balea. Hazard ale takúto možnosť zatiaľ popiera. (Metro)

CHELSEA: José Mourinho informoval novinárov, že Cesc Fabregas má zranený stehenný sval. Stalo sa tak v zápase s Liverpoolom a k dispozícii nebude ani Španielsku. (Express)

CHELSEA: Borussia Dortmund je nútená hľadať náhradu za Marca Reusa. Stať by sa ňou mal André Schürrle, ktorému môže sľúbiť viac priestoru. Ak sa však transfer zrealizuje, tak až v lete. (Bild)

MANCHESTER UNITED: Zamestnávateľa nehodlá meniť Robin Van Persie a je pripravený rokovať o predĺžení zmluvy. Diskusie sú naplánované na január. (Goal)

MANCHESTER UNITED: V prípade lukratívnej ponuky by sa Gareth Bale mal sťahovať do Manchestru. Real potom utŕžené peniaze reinvestuje. (Metro)

MANCHESTER CITY: Posilu na post útočníka hľadá Inter Miláno. Cieľovou destináciou je Premier League, presnejšie Manchester City. Prestupovať by mohol Čiernohorec StevanJovetić. (Goal)

ARSENAL: Veľmi blízko prestupu do Londýna má byť 25-ročný stopér Mats Hummels. Hráč Borussie Dortmund by sa mohol sťahovať už v januári. (Express)

ARSENAL: 29-ročný stopér Laurent Koscielny potrebuje na rekonvalescenciu ešte 3 týždne. Problémy mu robí achillova päta. (Daily Telegraph)

EVERTON: Zo včerajšieho zápasu so Sunderlandom (1:1) si Gareth Barry neodniesol zlomeninu členka. Stredopoliar The Toffees bude čoskoro v poriadku. (BBC)

TOTTENHAM & SOUTHAMPTON: Rokovania o prestupe Jaya Rodrigueza na White Hart Lane sa posunuli o level vyššie. Kohúti sú ochotní zaplatiť 20 miliónov libier. (Mirror)

LIVERPOOL: Už deväť gólov dal tento rok v ruskej lige a v Lige majstrov Seydou Doumbia. Útočníka CSKA by chcel kúpiť Liverpool a ponúka 19 miliónov libier. Hodnota tohto kanoniera je však odhadovaná na vyše 20. (Goal)

LIVERPOOL: Až 100 tisíc libier týždenne môže zarobiť Raheem Sterling v prípade, že podpíše predĺženie zmluvy. Jeho výkupná klauzula sa potom vyšplhá na 60 miliónov libier. (Mirror)

LIVERPOOL & STOKE CITY: Trápiaci sa The Reds sú spájaní s príchodom ďalšieho brankára. Za 10 miliónov libier by k nim mohol prestúpiť Asmir Begović. (Mirror)

STOKE CITY: Pri víťazstve Hrnčiarov v Tottenhame odohral Marc Wilson len 25 minút. Potom bol vystriedaný so zraneným stehenným svalom. Defenzívny futbalista z Írska možno nebude k dispozícii ani pre potreby národného tímu. (BBC)