Main Content

Futbal-ME-kval.: V bosnianskom tíme vládne lazaret, zranení sú Begovič i Džeko

utorok, 11. november 2014 15:05 | Autor: TASR

Sarajevo 11. novembra (TASR) - Lazaret v tíme futbalistov Bosny a Hercegoviny rozšíril počas víkendu Asmir Begovič. Skúsený brankár sa zranil počas nedeľňajšieho zápasu anglickej Premier League, v ktorom jeho Stoke City zvíťazil na ihrisku Tottenhamu Hotspur 2:1. Begovič si pri jednom zo zákrokov natiahol slabiny.

Pred dôležitým kvalifikačným duelom o postup na EURO 2016 proti Izraelu majú zdravotné problémy aj útočník Edin Džeko, ako i stredopoliari Tino Sven Sušič a Avdija Vršajevič. "Pre vyšetrenia som musel zostať v Stoke, ale v stredu sa pripojím k národnému tímu. Verím, že do nedele budem v poriadku," povedal Begovič pre portál sportsport.ba.

Bosne sa nevydaril vstup do kvalifikácie podľa predstáv. Balkánci majú na svojom konte z troch zápasov iba dva body, keď remizovali s Walesom a Belgickom a šokujúco prehrali doma s Cyprom. Okrem spomínanej štvorice chýbajú trénerovi Safetovi Sušičovi dlhodobo zranení útočník Vedad Ibiševič, stredopoliar Sejad Salihovič i obranca Sead Kolašinac.