Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.11.)

streda, 12. november 2014 09:47 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Napriek jarnému predĺženiu zmluvy je Martin Montoya na odchode z Katalánska. Vie sa hlavne o záujme anglického Liverpoolu. (Mirror)

BARCELONA: Hneď dvaja hráči by z Barçy mali putovať do Arsenalu. Londýnčania sa zaujímajú o Pedra aj Daniho Alvesa, za ktorých ponúknu 30 miliónov libier. (Mirror)

BARCELONA: Famózny úvod sezóny je už zabudnutý a Luis Enrique sa dostáva pod paľbu kritiky. Zastal sa ho legendárny Holanďan Johan Cruyff. „Odohralo sa len 11 kôl a v prvých siedmich-ôsmich bola Barcelona v oblakoch. Nemôžete hodnotiť trénera po 10 týždňoch.“ komentoval situáciu. (Football-España)

REAL MADRID: Počas zimného prestupového okna sa Biely balet bude zdržiavať mimo diania. Carlo Ancelotti je so svojím kádrom spokojný. (Goal)

REAL MADRID: Prestup Christopha Kramera do Madridu je nereálny. Agent záložníka Bayeru Leverkusen tvrdí, že Mönchengladbach je jedinou možnosťou a Real Madrid nepripadá do úvahy. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Los Colchoneros poslali svojich pozorovateľov na zápas s Anderlechtom, aby sledovali výkony 20-ročného ofenzívneho záložníka Dennisa Praeta. (insidespanishfootball)

MÁLAGA: 20-ročný záložník Sergi Darder predĺžil kontrakt s Los Boquerones do konca sezóny 2017/18. (oficiálny web)

DEPORTIVO: Ľavý obranca Roberto Canella vynechá pre svalové zranenie najbližší ligový zápas s Realom Sociedad. (Marca)

REAL SOCIEDAD: Zasadnutie Davida Moyesa na lavičku sa stretlo s veľkým porozumením futbalovej verejnosti. Niekdajší útočník Manchestru United Terry Gibson aj bývalý tréner Steve Kean sú presvedčení, že Škót bude úspešný. (Football-España)

BILBAO: Možno až štyri týždne bude liečiť zranený stehenný sval útočník Guillermo. Zranil sa v stretnutí s Valenciou. (Marca)

BILBAO: Podľa posledných informácií Athletic počíta s útočníkom Aritzom Adurizom už v najbližšom ligovom zápase. Stehenný sval by si mal dať dokopy cez reprezentačnú prestávku. (Marca)