Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.11.)

streda, 12. november 2014 09:47 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (12.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Hneď dvaja hráči by z Barçy mali putovať do Arsenalu. Londýnčania sa zaujímajú o Pedra aj Daniho Alvesa, za ktorých ponúknu 30 miliónov libier. (Mirror)

ARSENAL: Iné zdroje informujú, že The Gunners budú mať v januári k dispozícii 20 miliónov libier. To znamená, že privedú maximálne jednu väčšiu posilu. (Express)

ARSENAL: Po zime sa už zrejme v Anglicku Joel Campbell nezdrží. Nespokojný útočník si pravdepodobne bude môcť vybrať spomedzi Galatasarayu, AC Milána a Olympiakosu. (Express)

MANCHESTER UNITED: Do stredu zálohy by v zime mohol pribudnúť 28-ročný Francúz Yohan Cabaye. Hrávať je už pripravený aj brankár Victor Valdés, ktorý by mohol taktiež podpísať zmluvu.(Metro)

MANCHESTER UNITED: Zranené koleno čoskoro pustí Radamela Falcaa naspäť na tréningy. Diskusie ale vyvolalo jeho priznanie, že si koleno chladí po každom odohranom zápase. Jeho zotrvanie v Manchesteri totiž vôbec nie je isté. (Guardian)

MANCHESTER UNITED: Vedenie nemá v pláne predlžovať zmluvu záložníkovi Andersonovi. Bývalý hráč FC Porto tak čaká na ponuky. (Daily Mail)

LIVERPOOL: Ikona tímu, Steven Gerrard, začína jednať o predĺžení zmluvy. Tá aktuálna končí už v lete a šíriť sa medzičasom začali reči o jeho odchode. (ESPN)

LIVERPOOL: Napriek jarnému predĺženiu zmluvy je Martin Montoya na odchode z Barcelony. Vie sa hlavne o záujme The Reds. (Mirror)

LIVERPOOL: Fanúšikovia sa už nevedia dočkať návratu útočníka Daniela Sturridgea po zranení. Manažér Brendan Rodgers ho ale postaví až vtedy, keď si bude istý, že nehrozí obnovenie zranenia. (Times)

STOKE CITY: Návrhy na predĺženie zmluvy majú na stole Peter CrouchAsmir Begović. V oboch prípadoch tak bude vyslaný jasný odkaz, že hráči ostávajú. (Telegraph)

SWANSEA CITY: Hneď po návrate po splnení reprezentačných povinností podpíše Bony Wilfried novú zmluvu s The Swans. (BBC)

TOTTENHAM: Vo vnútri klubu prebieha jedna veľká vojna. Jürgen Klinsmann, považovaný za možného nástupcu Mauricia Pochettina, sa súčasného kouča zastal, podobne ako aj Emmanuel Adebayor. Hráči sa, pre zmenu, púšťajú do majiteľa Daniela Levyho. (Telegraph)