Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.11.)

štvrtok, 13. november 2014 06:23 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (13.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Manchester United je údajne ochotný predať stredopoliara Juana Matu za 20 miliónov libier. Záujem o neho majú Atlético Madrid, Juventus Turín a Valencia. (Daily Express)

MANCHESTER UNITED: Manchester United brankára Victora Valdesa zrejme nepodpíše ako dvojku, ale chystá si ho ako náhradu za Davida de Geu, ktorého láka Real Madrid. (Independent)

MANCHESTER UNITED: Podrobné zdravotné vyšetrenie pred sebou má Michael Carrick. Stredopoliar Manchestru United si podľa informácií Sky Sports počas tréningu anglickej reprezentácie poranil triesla.

LIVERPOOL: Daniel Sturridge sa vrátil do plného tréningového procesu. Útočník Liverpoolu bol od augusta mimo hry kvôli zraneniu stehenného a následne aj lýtkového svalu. Manažér Brendan Rodgers s ním ale už počíta. (bbc.co.uk)

CHELSEA: Chelsea sa zrejme v januári zbaví útočníka Andre Schürrleho, ktorý má vraj urobiť miesto novým posilám. (The Sun)

ARSENAL: Prestupovou prioritou Arsenalu Londýn pre zimné prestupové obdobie je údajne dvadsaťročný obranca Aymeric Laporte z Athletic Bilbao. (Daily Star)

ARSENAL: Mikel Arteta by mal aj v budúcej sezóne hrať za londýnsky Arsenal. Skúsený španielsky záložník sa podľa anglických médií dohodol na predĺžení spolupráce až do júna 2016. (goal.com)

ARSENAL: Káder Arsenalu zrejme opustí útočník Lukas Podolski, ktoré je nespokojný so svojím herným vyťažením v tíme. (The Guardian)