Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.11.)

piatok, 14. november 2014 06:27 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (14.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Londýnska Chelsea vykázala v uplynulom fiškálnom roku k 30. júnu 2014 zisk 18,4 milióna libier. Ide o najvyšší profit od nástupu ruského miliardára Romana Abramoviča, ktorý sa stal majiteľom klubu anglickej Premier League pred jedenástimi rokmi. (Reuters)

CHELSEA: Španielske kluby Real Madrid, FC Barcelona i anglická Chelsea sa intenzívne zaujímajú o služby nemeckého reprezentanta Marca Reusa v službách Borussie Dortmund. (Marca)

CHELSEA a MANCHESTER UNITED: Chelsea a Manchester United musia Realu Madrid za obrancu Raphaela Varana predostrieť ponuku v minimálnej výške devätnásť miliónov libier. (Daily Express)

MANCHESTER UNITED: Manchester United zrejme v januári ponúkne dvadsať miliónov libier za obrancu Mirandu z Atlética Madrid. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED a ARSENAL: Agent obrancu Rona Vlaara tvrdí, že hráč pravdepodobne odíde z Aston Villy, čo vzbudzuje pozornosť Manchestru United a Arsenalu. (Daily Mirror)

MANCHESTER CITY: Španielska Valencia sa nechce vzdať služieb útočníka Alvara Negreda, ktorý je v klube na hosťovaní z Manchestru City. (Manchester Evening News)

ARSENAL: Stredopoliar anglického klubu Arsenal Londýn Mesut Özil sa nevráti na trávniky skôr ako na začiatku budúceho roka. Pre zranenie ľavého kolena bude mimo hry ešte asi sedem týždňov. (Reuters)

LIVERPOOL: Útočníci Liverpoolu Mario Balotelli,Fabio Borini a Rickie Lambert nedali dokopy už tisíc minút gól. (Metro)