Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.11.)

piatok, 14. november 2014 06:28 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID a FC BARCELONA: Španielske kluby Real Madrid, FC Barcelona i anglická Chelsea sa intenzívne zaujímajú o služby nemeckého reprezentanta Marca Reusa v službách Borussie Dortmund. (Marca)

REAL MADRID: Chelsea a Manchester United musia Realu Madrid za obrancu Raphaela Varana predostrieť ponuku v minimálnej výške devätnásť miliónov libier. (Daily Express)

REAL MADRID:Sami Khedira má s Realom Madrid zmluvu len do konca sezóny a podľa mnohých správ mal byť na odchode zo španielskeho veľkoklubu. Teraz to však vyzerá, že s Bielym baletom zmluvu predĺži. (football-espana.net)

ATLÉTICO MADRID: Manchester United zrejme v januári ponúkne dvadsať miliónov libier za obrancu Mirandu z Atlética Madrid. (Daily Star)

VALENCIA: Španielska Valencia sa nechce vzdať služieb útočníka Alvara Negreda, ktorý je v klube na hosťovaní z Manchestru City. (Manchester Evening News)

REAL SOCIEDAD: David Moyes sa včera oficiálne stal trénerom španielskeho klubu Real Sociedad San Sebastian. S tímom sa dohodol na zmluve do júna 2016. (AP)