Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.11.)

sobota, 15. november 2014 06:32 | Autor: Branislav Lipták

 Správy dňa z anglickej Premier League (15.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED a EVERTON: Everton žiada od Manchestru United za stredopoliara Rossa Barkleyho minimálne 60 miliónov libier. (Manchester Evening News)

MANCHESTER UNITED: Manchester United je blízko príchodu útočníka Memphisa Depaya. PSV Eindhoven už potvrdil, že hráča predá. (Metro)

MANCHESTER UNITED:Michael Carrick už deviatym rokom oblieka dres Manchestru United a bol by rád, keby to tak bolo aj naďalej. "Môj kontrakt sa končí na konci sezóny. Chcem samozrejme zostať, rokovania však zatiaľ nezačali," uviedol skúsený stredopoliar. (soccerway.com)

CHELSEA: Real Madrid zvažuje, že po sezóne predá do Chelsea záložníka Garetha Balea za 90 miliónov libier. (Daily Express)

CHELSEA: Poslednú sezónu svojej hráčskej kariéry podľa všetkého absolvuje Didier Drogba. Už 36-ročný útočník pre Chelsea TV len potvrdil to, o čom sa špekulovalo už po jeho návrate k Blues. "Mám pred sebou asi posledný rok," povedal Drogba. (transfermarkt.de)

ARSENAL: Kouč nemeckej reprezentácie Joachim Löw nabáda útočníka Lukasa Podolskeho, aby opustil Arsenal, inak sa zhorší jeho pozícia v národnom tíme. (Daily Star)

ARSENAL: Za 24 miliónov libier by káder Arsenalu Londýn mohol vystužiť stredopoliar Grzegorz Krychowiak zo španielskej Sevilly. (Daily Express)

WEST HAM: West Ham chce s africkými futbalistami Alexom Songom, Diafrou Sakhom a Cheikhouem Kouyatom prebrať pred majstrovstvami Afriky hrozby eboly. (Daily Mail)