Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (16.11.)

nedeľa, 16. november 2014 08:10 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (16.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (16.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Manchester United nie je jediným tímom, ktorý sa v lete pokúsi získať Cristiana Ronalda z Realu Madrid. O portugalskú superstar totiž usiluje údajne aj Barcelona. (Daily Star)

ARSENAL: Posilniť záložný rad chce Arsenal, ktorý si v nemeckom Leverkusene vyhliadol dvadsaťsedemročného Larsa Bendera. (Daily Express)

CHELSEA: Zmeniť zamestnávateľa by mohol nemecký stredopoliar André Schürrle z Chelsea, ktorý v posledných týždňoch stratil formu a vypadol zo zostavy. O majstra sveta javí záujem Liverpool a Tottenham. (Daily Express)

CHELSEA: Belgický brankár Thibaut Courtois poradil svojmu kolegovi a náhradníkovi Petrovi Čechovi, aby odišiel z Chelsea. Podľa Courtoisa český gólman stále patrí medzi najlepších na svete a zaslúži si hrať v základe. (Daily Mail)

CHELSEA: Chelsea v januári kúpila z Bazileja za trinásť miliónov eur Mohameda Salaha , no tento ťah sa jej zatiaľ nevyplatil. Egyptský stredopoliar hrá sporadicky a ani nefiguruje v ďalších plánoch manažéra Josého Mourinha.(bbc.co.uk)                                                

MANCHESTER CITY: Vedenie amerického klubu New York City očakáva, že stredopoliar Frank Lampard sa k tímu pripojí už krátko po novom roku a nepredĺži tak svoje hosťovanie v Manchestri City. (The Sun)

TOTTENHAM: Tottenham je údajne pripravený predať útočníka Emmanuela Adebayora a to už v zimnom prestupovom období. (Daily Mirror)

EVERTON: Darron Gibson nenastúpi za írsku reprezentáciu v utorkovom priateľskom stretnutí so Spojenými štátmi. Stredopoliar Evertonu si bude liečiť menšie zranenie kolena. (bbc.co.uk)