Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.11.)

pondelok, 17. november 2014 06:58 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (17.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Kapitán Liverpoolu Steven Gerrard by sa mohol už v januári presunúť do Interu Miláno, kde o neho javí eminentný záujem nový kouč Roberto Mancini. (Mail on Sunday)

LIVERPOOL: Vedenie Liverpoolu údajne zvažuje vyhadzov trénera Brendana Rodgersa, ktorý po fantastickej minuloročnej sezóne tento rok dosť tápe. (Metro)

MANCHESTER UNITED: Vedenie Borussie Dortmund odkázalo do Manchestru United, že obranca Mats Hummels má cenu najmenej 47 miliónov libier. (Sun on Sunday)

MANCHESTER UNITED: Atlético Madrid sa v januári pokúsi získať španielskeho stredopoliara Juana Matu z Manchestru United. (Daily Star Sunday)

MANCHESTER CITY a CHELSEA: Chelsea a Manchester City spolu na diaľku bojujú o podpis Kokého, dvadsaťdvaročného stredopoliara Atlética Madrid. Ten má vo svojej zmluve výkupnú klauzulu na 48 miliónov libier. (Sunday Express)

MANCHESTER CITY: Útočník Álvaro Negredo si pochvaľuje svoje hosťovanie vo Valencii a rád by ho v lete pretavil v trvalý prestup. Momentálne Negredo stále patrí Manchestru City. (Sunday Mirror)

EVERTON a ARSENAL: Everton chystá ponuku vo výške 7 miliónov libier na Joela Campbella, dvadsaťdvaročného útočníka Arsenalu. (Sun on Sunday)

PREMIER LEAGUE: Obranca Gerard Piqué zmenil názor a potom, čo bol spájaný s prestupom na ostrovy chce teraz zostať v Barcelone. (Mail on Sunday)