Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.11.)

streda, 19. november 2014 09:54 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (19.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Štvrťročný výnos anglického klubu Manchester United klesol v porovnaní s minulým rokom o desať percent. Červení diabli z Old Trafford po nevydarenej minulej sezóne nehrajú v Lige majstrov. Ich príjem za prvé tri mesiace sezóny bol v prepočte 111 milióna eur. (agentúra Reuters)

CHELSEA: Nemanja Matić má v Chelsea zmluvu do júna 2019, no v londýnskom klube sú s výkonmi srbského stredopoliara spokojní a chystajú mu vylepšenú zmluvu. (goal.com)

ARSENAL: Arsenal možno ponúkne Dinamo Záhreb päť miliónov libier za stredopoliara Marcela Brozoviča. (Daily Mirror)

ARSENAL: Manažér Arsenalu Arsène Wenger naznačil, že by novú zmluvu mohol dostať Abou Diaby. Francúzsky záložník má v Londýne kontrakt len do konca sezóny a jeho kariéru ničí zranenia, naposledy si poranil stehenný sval a hrozí mu trojmesačná pauza. (lequipe.fr)

LIVERPOOL: Tréner Neapola Rafael Benítez vylúčil januárový príchod útočníka Maria Balotelliho z Liverpoolu. (Liverpool Echo)

TOTTENHAM: Teófilo Gutiérrez by mohol odísť z River Plate a pokúsiť sa o presadenie v Európe. Podľa denníka Daily Mirror má o kolumbijského reprezentanta záujem Tottenham, ktorý za dvadsaťdeväťročného útočníka vraj v zime ponúkne päť miliónov libier.

TOTTENHAM:Erik Lamela sa možno vráti do Talianska, kde predtým obliekal dres AS Rím. O argentínskeho stredopoliara Tottenhamu má záujem Juventus a Sport Mediaset informuje o tom, že by sa opačným smerom mohol sťahovať Sebastian Giovinco.

SUNDERLAND: AFC Sunderland dostal pokutu 20.000 libier za nedisciplinované správanie hráčov v zápase Premier League proti Evertonu z 9. novembra. Podľa vyjadrenia Anglickej futbalovej asociácie hráči neadekvátne reagovali na situáciu zo 76. minúty, keď rozhodca odpískal v prospech Evertonu penaltu. (agentúra Reuters)