Main Content

Hokej: Hlasy po zápase 24. kola extraligy Zvolen - Trenčín (4:2)

utorok, 18. november 2014 21:05 | Autor: TASR

Josef Turek, tréner Zvolena: "Bol to z našej strany vynikajúci zápas, aj primerane vyjadrený gólmi. Škoda, že sme neodskočili na začiatku o viac gólov, boli sme pohyblivejší, vypracovali sme si viacero príležitostí. Nechali sme síce Trenčín vrátiť sa do zápasu, no strelili sme vzápätí štvrtý gól, upokojili sme sa a tretiu tretinu sme zvládli výborne hlavne smerom dozadu. Výborne zachytal Šimko, no pochvalu za vynikajúci výkon si zaslúžia všetci."

Roman Stantien, tréner Trenčína: "Zvolen si víťazstvo naprosto zaslúžil, vypracoval si v 1. tretine veľa šancí, bol rýchlejší, dôraznejší, silnejší v súbojoch. My sme zabrali len polovicu zo zápasu, a to na takéhoto súpera nestačí."

Radovan Puliš, strelec jedného gólu Zvolena: "V tomto zápase sme veľmi chceli naplno zabodovať. Ťažili sme z priamočiarosti, s Nitrou nám to nepadalo, až teraz sme to prelomili. Aj keď sme inaksovali dva rýchle góly, vzápätí sme na ne odpovedali a odniesli sme si do tretej tretiny dvojgólový náskok. Konečne som do siete po štyroch bezgólových zápasov trafil aj ja, mohol som gólov streliť viac, bolo treba len lepšie triafať. Inak pred bránkou súpera bolo horúco, naplnili sme úmysel často strieľať, a potom sa tlačiť na dorážku."