Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.11.)

štvrtok, 20. november 2014 10:43 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (20.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Veľa sa v poslednej dobe píše o možnom príchode obrancu Stephana Lichtsteinera z Juventusu. 30-ročný Švajčiar by mohol byť vymenený za Matiju Nastasića. (Gazzetta.it)

ARSENAL: Stehenný sval trápi Danyho Welbecka a je tak možné, že cez víkend nenastúpi proti svojmu bývalému klubu Manchestru United. (Sky Sports)

MANCHESTER UNITED: Gólman David De Gea by mal chytať v sobotňajšom zápase s Arsenalom. Zranený prst z tréningu Španielska ho obmedzovať nebude. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: V krátkom čase Borussia Dortmund dostane ponuku na 47 miliónov libier za Matsa Hummelsa. (Daily Star)

MANCHESTER UNITED: Ľahšie zranenie nohy si odniesol Ángel Di María z prípravného zápasu s Portugalskom. Argentínsky zväz ale informuje, že nejde o nič vážne. (Guardian)

LIVERPOOL: Ďalšie zranenie stehenného svalu a ďalších šesť týždňov na maródke. To je najbližšia budúcnosť útočníka Daniela Sturridgea. (BBC)

LIVERPOOL: Zranenie stehenného svalu možno nepustí do zápasu s Crystal Palace Jordana Hendersona. Anglický záložník ale zároveň rokuje o novej zmluve, ktorá mu zaručí 80 tisíc libier týždenne. (Daily Mail)

TOTTENHAM: K nečakanej zmene prišlo údajne pri hľadaní brankára v Reale Madrid. Španielsky kráľovský klub sa mal začať orientovať na Huga Llorisa. (Daily Express)

NEWCASTLE: Zranené lýtko vyradilo 32-ročného obrancu Fabricia Colocciniho z hry na tri týždne. (Daily Mail)

SWANSEA CITY: Na predĺžení kontraktu o jeden rok sa vo Walese dohodol Bony Wilfried. Nedostupný pre ostatné kluby teda bude do leta 2018. (BBC)

CRYSTAL PALACE: 31-ročný útočník Glenn Murray má o svojej budúcnosti veľmi nejasno. V januári mu končí hosťovanie v Readingu, kde by mohol ostať, ale uloviť ho môže aj Derby County. (NewsNow)

HULL CITY: Na zápas s Tottenhamom už sú pripravení Nikica Jelavić aj Michael Dawson. Obaja sú fit po doliečenom zranení. (Daily Mail)

SUNDERLAND: Po reprezentačnej prestávke sa útočník Steven Fletcher vrátil so zraneným členkom. To ho ale neprinúti vynechať ligový zápas s Leicesterom City. (Soccerway)

SUNDERLAND: 20-ročný krídelník Bruma z Galatasarayu možno prestúpi do kvalitnejšej európskej ligy. Vážnym kandidátom sú Black Cats, ktorí údajne s tureckým klubom už rokujú. (Daily Star)