Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.11.)

pondelok, 24. november 2014 10:10 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Hoci už niekoľko dní Andrés Iniesta trénuje, tréner nechce jeho návrat do hry uponáhľať. Uznávaný tvorca hry vynechá zápas Ligy majstrov s APEOL-om. (Goal)

BARCELONA: 29-ročného stopéra Thomasa Veraelena zatiaľ v Barçe sprevádza smola. Opätovné zranenie stehenného svalu ho nepustí do utorňajšieho stretnutia v Nikózii. (Newsnow)

BARCELONA: 5 zápasov a 0 gólov. To nie je očakávaná vizitka Luisa Suáreza. Ten ale stále má plnú dôveru Luisa Enriqueho, ktorý je presvedčený, že góly tohto strelca prídu. (Tribalfootball)

REAL MADRID: Zaujímavým vyjadrením sa s novinármi pohral Carlo Ancelotti. Ten sa mal vyjadriť k súvislostiam s možným odchodom Lionela Messiho z Barcelony. „Určite, že by sme ho uvítali. Všetci kvalitní hráči u nás majú miesto.“ povedal o Argentínčanovi. (Goal)

VALENCIA: So štvrtou priečkou je vedenie klubu maximálne spokojné a trénerovi NunoviEspiritovi Santovi už údajne ponúka predĺženie kontraktu. Ten aktuálny by vypršal po sezóne. (Transfermarktweb)

VALENCIA: 19-ročný ľavý obranca José Luis Gayá prednedávnom naznačil, že by si rád zahral za niektorý popredný európsky klub. Zareagoval Juventus Turín, ktorý by rád reprezentanta „dvadsať jednotky“ kúpil. (Football-España)

ATLÉTICO MADRID: Brazílsky obranca Miranda môže opustiť Atlético Madrid za 20 miliónov libier a takúto príležitosť si nechce nechať ujsť Manchester United. Okamžite sa tak s Madridčanmi dal do kontaktu. (Mirror)

ATLÉTICO MADRID: Kvôli veľmi netradičnému zraneniu striedal v zápase s Málagou MarioMandžukić. Chorvátsky futbalista nedohral pre zranenie krku, ale včera už naplno trénoval. (Football-España)

REAL SOCIEDAD: Zápas s Deportivom, v ktorom na lavičke debutoval David Moyes, sa skončil bezgólovou remízou. La Real si v La Coruñi nevytvoril výraznejšiu prevahu a deľba bodov ho udržala na 15.mieste.

LEVANTE: Les Granotes nechali všetky papierové predpoklady bokom a v derby zdolali Valenciu 2:1. Góly šli na konto Víctora CasadesúsaJosého Luisa Moralesa. Tri body znamenali posun o päť priečok do stredu tabuľky.