Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.11.)

utorok, 25. november 2014 09:15 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (25.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Na utorok sa bude Manuelovi Pellegrinimu skladať útok veľmi ťažko. Včerajší tréning vyzeral tak, že proti Bayernu môže chýbať Stevan Jovetić, Edin Džeko aj Sergio Agüero. (Daily Mirror)

ARSENAL: Často kritizovaná obranca Gunners je ochotná prijať nový článok. Stať by sa ním mohol 22-ročný Fabian Schär z Bazileja. (Daily Star)

EVERTON: Manažér Roberto Martinez by rád obnovil spoluprácu s ofenzívnym záložníkom Shaunom Maloneym, ktorý momentálne oblieka dres Wiganu. (Daily Mail)

LIVERPOOL & CHELSEA: 21-ročný argentínsky útočník Mauro Icardi je v hľadáčiku dvoch britských tímov. Otázne je, či Inter dostane ponuku 28 miliónov libier od The Reds alebo The Blues. (Daily Star)

LIVERPOOL: Keď sa tímu nedarí, zvyčajne si to odskáče tréner. Novinári už zvažujú príchod Jürgena Kloppa, ktorý by po konci v Dortmunde mohol nahradiť Brendana Rodgersa. (Guardian)

SOUTHAMPTON: The Saints sú v lige na famóznom druhom mieste, ale manažér RonaldKoeman si dobre uvedomuje, že ho čaká „šialený“ december. Sily si postupne zmerajú s Manchestrom City, Arsenalom, Manchestrom United a neskôr aj s Evertonom a Chelsea. (Goal)

WEST HAM: Podľa očakávaní stopér Winston Reid predĺži zmluvu. S ambicióznym West Hamom sa už dohodol na spolupráci, ktorá mu, samozrejme, vynesie výrazne viac. (Newsnow)

ASTON VILLA: Dnešná dohrávka kola bola oslavou stého zápasu manažéra PaulaLamberta na lavičke Villans. Zvládol ju obstojne - remízou s rozbehnutým Southamptonom 1:1. (Daily Mail)

ASTON VILLA: Z Fiorentiny by ešte v zime mohol prísť 26-ročný ofenzívny záložník JosipIličić. Napriek stále platnému kontraktu by si kluby mohli podať ruky pri 8 miliónoch eur. (Daily Mirror)