Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.11.)

utorok, 25. november 2014 09:15 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Dohadovanie predĺženia zmluvy s Carlom Ancelottim už nie sú tajomstvom. Tréner Bieleho baletu novinárom tieto správy potvrdil a všetko by mohlo byť dotiahnuté v priebehu niekoľkých dní. (Goal)

REAL MADRID: Včera absolvoval plnú tréningovú jednotku Asier Illaramendi a je možné, že si zahrá aj v Lige majstrov proti Bazileju. (Marca)

REAL MADRID: Len 18-ročný krídelník Marco Asensio z Mallorky v zime posilní Real. Predbežne sú obe strany dohodnuté na čiastke 3,5 milióna eur. (Marca)

REAL MADRID: Veľké diskusie sa dajú očakávať po predstavení pätice kandidátov na post Brankár roka Fifa FIFPro World XI. Objavil sa v nej aj Iker Casillas, hoci nemá za sebou najlepší rok a oproti Courtoisovi alebo Neuerovi má šance minimálne. (Goal)

SEVILLA: Kolumbijský útočník Teófilio Guitérrez v januári takmer určite opustí River Plate. Novým domovom 29-ročného útočníka bude Španielsko alebo Anglicko. Najdominantnejšie sa v tomto súboji momentálne prejavujú Los Rojiblancos. (Transfermarkt)

ATLÉTICO MADRID: Už zajtra hrajú Los Colchoneros doma s Olympiakosom Pireus a víťazstvom by sa za istých okolností zapísali do osemfinále.

BILBAO: Baskovia netrpezlivo očakávajú, či v dnešnom zápase na pôde Šachťaru bude k dispozícii aj 32-ročný útočník Aritz Aduriz. (Goal)

ELCHE: Fran Escriba bol po ligovom zápase jeho Elche s Córdobou veľmi sklamaný. V zápase predposledného s posledných sa zrodila remíza 2:2, no je presvedčený, že jeho zverenci spravili pre víťazstvo skutočne maximum. (Football-España)