Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.11.)

štvrtok, 27. november 2014 06:09 | Autor: Branislav Lipták

 Správy dňa z anglickej Premier League (27.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Stredopoliar Wesley Sneijder sa niekoľkokrát nedostal do zostavy Galatasarayu Istanbul, čo vzbudzuje záujem Manchestru United, ktorý by ho rád angažoval. (Daily Star)

ARSENAL: Stredopoliar Arsenalu Jack Wilshere možno bude musieť na operáciu kvôli problémom s členkom a bude tri mesiace mimo hry. (Guardian)

LIVERPOOL: Liverpool v zime plánuje kúpiť za 47 miliónov libier trio hráčov: Petra Čecha z Chelsea, Jacksona Martíneza z Porta a Nathana Redmonda z Norwichu. (Metro)

ASTON VILLA: Rekordný nákup Aston Villy Darren Bent odíde na hosťovanie do druholigového Brightonu. (Daily Express)

WEST HAM: Posilu do útoku bude počas januárového prestupového obdobia hľadať Málaga, ktorá si vyhliadla vhodného kandidáta vo West Hame United. Z londýnskeho celku by rada priviedla nepríliš využívaného Maura Zárateho, ktorý ku „kladivárom“ zamieril pred touto sezónou a do Španielska by mohol odísť formou polročného hosťovania. (football-espana.net)

SOUTHAMPTON: Southamptonu sa tento rok darí a v tabuľke anglickej ligy je na výbornom druhom mieste. Saints naposledy v pondelok získali bod na pôde Aston Villy v zápase, na ktorý nebude v dobrom spomínať ich stredopoliar Victor Wanyama. Jeho dom v priebehu stretnutia totiž navštívili zlodeji, ktorí odcudzili elektroniku a iné cennosti. (sportinglife.com)

STOKE CITY: Stoke City sa minimálne šesť týždňov bude musieť zaobísť bez útočníka Victora Mosesa. Nigérijčan, ktorý v Stoke hosťuje ako kmeňový hráč londýnskej Chelsea, utrpel zranenie stehenného svalu. (agentúra AP)

STOKE CITY: Tréner Stoke City Mark Hughes údajne nebude mať žiadne financie na nákup zimných posíl. (The Sun)