Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.11.)

piatok, 28. november 2014 06:15 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (28.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Tréner Manchestru United Louis van Gaal vraj zvažuje príchod obrancu Raphaela Varana z Realu Madrid. (Daily Star)

MANCHESTER CITY: Celtic Glasgow chce kúpiť útočníka Johna Guidettiho z Manchestru City po jeho vydarenom hosťovaní už natrvalo. (talksport)

ARSENAL: Anglický futbalista Jack Wilshere bude tri mesiace mimo hry po tom, čo podstúpil operáciu členka. Informovala o tom agentúra Reuters s odvolaním sa na jeho zamestnávateľa Arsenal Londýn.

ARSENAL: Arsenal je ochotný vyplatiť dvadsať miliónov libier za stredopoliara Grzegorza Krychowiaka zo španielskej Sevilly. (Daily Mirror)

ARSENAL: Arsenal si vyšliapol na Dortmund a zaistil si tak postup do osemfinále Ligy majstrov. Zápas ale zo zdravotných dôvodov nedohrali dvaja hráči. Mikel Arteta si poranil lýtko a podľa vyjadrenia manažéra Wengera môže chýbať dlhšiu dobu. Útočníka a strelca víťazného gólu Yayu Sanoga zase trápi stehenný sval. (bbc.co.uk)

ARSENAL: Arsenal v lete skúšal neúspešne získať z Realu Madird záložníka Isca a podľa anglického bulvárneho denníka Daily Star sa o služby španielskeho reprezentanta pokúsi znova počas januára. Gunners údajne majú na jeho získanie pripravených 45 miliónov eur. (goal.com)

TOTTENHAM: Tottenham v lete odvábil Southamptone manažéra Maurícia Pochettina a teraz ulovil aj ďalšieho muža, ktorý je zodpovedný za úspech Saints. Do londýnskeho klubu sa sťahuje tridsaťtriročný vrchný skaut Paul Mitchell. (transfermarkt.de)

EVERTON a WEST HAM: Everton a West Ham sa ocitli pod drobnohľadom disciplinárky Anglickej futbalovej federácie. Dôvodom je šarvátka hráčov oboch mužstiev, ku ktorej došlo v sobotňajšom vzájomnom zápase v Goodison Parku. (bbc.co.uk)