Main Content

Futbal-EL: Kubík po prehre s Bernom: "Len ťažko sa mi hľadajú slová" (2)

štvrtok, 27. november 2014 22:05 | Autor: TASR

Bratislava 27. novembra (TASR) -

Dušan Perniš, brankár Slovana (zdroj RTVS): "Je to ťažké pre každého brankára, keď hneď inkasuje z penalty bez zákroku. Nezvládli sme ľahkú štandardku. V závere sme už necítili žiadnu nádej, čo sme mali ešte za stavu 1:2."

František Kubík, útočník Slovana (zdroj RTVS): "Mali sme dosť príležitostí na skórovanie. Nedarí sa nám, trápime sa v koncovke. Musíme na tom popracovať. Len ťažko sa mi hľadajú slová."

Erik Grendel, stredopoliar Slovana (zdroj RTVS): "Určite sme sklamaní, lebo zápas sa nevyvíjal tak, ako hovorí výsledok. Ak by sme trafili viackrát bránu, výsledok by bol iný. Rozhodujúci bol gól na 1:3, stratili sme kontakt so súperom a potom sa už len dohrávalo."

Jozef Chovanec, tréner Slovana (zdroj RTVS): "Myslím, že výkon bol zlepšený, v zápase sme si vypracovali viac gólových šancí, asi najviac v zápasoch Európskej ligy. Inkasovali sme lacné góly. Vyrovnali sme na 1:1, ale kvalita Bernu je momentálne stále vyššia ako naša. Mrzel ma prvý inkasovaný gól, ale prvú šancu sme mali my, škoda, že sme ju nevyužili. Bern mal väčšiu kompaktnosť. My robíme triviálne chyby a je to o našej nekoncentrovanosti."

UPOZORNENIE: Správa je rozšírená o ďalšie hlasy.