Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.11.)

sobota, 29. november 2014 06:46 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (29.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Obranca Manchestru United Luke Shaw bude pauzovať niekoľko týždňov po tom, čo si poškodil väzy v členku. Naopak anglickému veľkoklubu by mal byť k dispozícii už v dnešnom dueli proti Hull City Radamel Falcao. (agentúra Reuters)

MANCHESTER UNITED:Zakaria Bakkali po sezóne opustí PSV Eindhoven, kde mu končí zmluva. Núdzu o ponuky rozhodne ale mať nebude. Osemnásťročný belgický krídelník je spájaný s Atléticom Madrid, no teraz sa o neho údajne začal usilovať aj manažér Manchestru United Louis van Gaal. (dailymail.co.uk)

MANCHESTER UNITED a HULL CITY: Darren Fletcher má s Manchestrom United zmluvu len do konca prebiehajúceho ročníka a je pravdepodobné, že od Červených diablov odíde. To by sa mohlo uskutočniť už počas januára, pretože záujem o 30-ročného stredopoliara má Hull City. (transfermarketweb.com)

MANCHESTER CITY: Manchestru City by od budúceho týždňa mal byť znovu k dispozícii Edin Džeko. Bosniansky útočník sa zotavuje zo zranenia stehenného svalu, s ktorým laboruje už tri týždne. (goal.com)

LIVERPOOL a ARSENAL: Brankár Realu Madrid Iker Casillas by v januári mohol odísť do Anglicka, kde o neho javí záujem Arsenal a Liverpool. (Daily Express)

ARSENAL: Arsenal čaká na to, akým smerom sa vyvinie zdravotný stav Dannyho Welbecka. Anglický útočník má problémy s kolenoma vynechal zápas s Dortmundom. V ohrození je aj jeho štart proti WBA. (clubcall.com)

ARSENAL: Minimálne dva až tri týždne bude vinou zranenia lýtka mimo hru stredopoliar Arsenalu Mikel Arteta. Španielsky futbalista sa zranil v priebehu zápasu s Dortmundom. (soccerway.com)

ASTON VILLA: Bývalý írsky reprezentant Roy Keane odstúpil po šiestich mesiacoch z postu asistenta trénera anglického klubu Aston Villa. Podľa informácie agentúry Reuters sa naplno hodlá venovať povinnostiam pri írskej reprezentácii, kde je tiež asistentom hlavného kormidelníka Martina O'Neilla.