Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.11.)

nedeľa, 30. november 2014 06:16 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (30.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Futbalista Manchestru United Angel Di Maria vynechá utorňajší duel anglickej Premier League so Stoke City. Dvadsaťšesťročný stredopoliar nedohral zrejme pre zranenie zadného stehenného svalu sobotňajší zápas proti Hull City a už v štrnástej minúte ho vystriedal Španiel Ander Herrera. (agentúra Reuters)                                                                                    

MANCHESTER UNITED: Sproting v lete získal z Manchestru United na hosťovanie Naniho, ktorý v portugalskom klube natrvalo nezakotví. Lisabonský celok nemá v pláne usilovať o prestup portugalského krídelníka. Nemôže si dovoliť jeho plat, ktorý v Manchestri je päť miliónov eur ročne. (sport-express.ru)

MANCHESTER UNITED: Vedenie Manchestru United nie je spokojných s doterajším hosťovaním Radamela Falcaa a vyzerá to, že kolumbijského útočníka v lete vráti späť do Monaka. Na Old Trafford miesto neho možno zamieri Edinson Cavani. (Metro)

CHELSEA: Londýnska Chelsea sa dohodla na príchode nového sponzora. Tým by mal byť Türkisch Airlines, ktorý by Blues za rok priniesol do pokladnice 31,4 milióna eur. Jednalo by sa tak o druhú najvyššiu sponzorskú zmluvu v Premier League, viac inkasoval iba Manchester United od Chevroletu. (transfermarkt.de)

CHELSEA: Český brankár Petr Čech by podľa najnovších správ mohol z Chelsea prestúpiť do Talianska, kde o neho javí záujem AC Miláno. (Daily Mirror)

ARSENAL: Stredopoliar Yohan Cabaye z PSG má údajne nakročené späť do Anglicka, kde by ho mohol získať londýnsky Arsenal. (Daily Express)

BURNLEY: Francúzsku ligu za anglickú by mohol vymeniť Driss Diakite. O obrancu Bastie sa zaujíma Burnley. (lequipe.fr)

BURNLEY:Giampaolo Pazzini hrá v AC Miláno len sporadicky a špekuluje sa o jeho odchode. Jednou z možností je sťahovanie do Anglicka, podľa denníka Gazzetta dello Sport už ponuku za talianskeho útočníka podalo Burnley.