Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (1.12.)

pondelok, 1. december 2014 06:24 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (1.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (1.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Budúcnosť záložníka Stevena Gerrarda je veľmi neistá. Tridsaťštyriročný futbalista sa s vedením Liverpoolu stále nedohovoril na podobe novej zmluvy a jeho letný odchod tak naberá čoraz reálnejšie obrysy. (Mail on Sunday)

NEWCASTLE a ARSENAL: Dvadsaťpäťročný stredopoliar Moussa Sissoko z Newcastlu by mohol v januári zamieriť do Arsenalu, ktorý hľadá náhradu za zraneného Jacka Wilshera. Ten bude mimo hry zrejme až do marca. (Sunday Times)

MANCHESTER CITY: Vedenie Manchestru City je natoľko spokojné s výkonmi stredopoliara Franka Lamparda, že by bolo rado, keby tridsaťšesťročný stredopoliar svoje hosťovanie ešte o pár týždňov predĺžil. Podľa súčasnej dohody sa má Lampard do Ameriky vrátiť už v januári. (Observer)

MANCHESTER UNITED: Útočník Radamel Falcao dostal od vedenia Manchestru United jasný odkaz. Buď do apríla preukáže, že má hodnotu 44 miliónov libier, alebo si v lete môže zbaliť kufre a vrátiť sa do Monaka. (Sunday Mirror)

MANCHESTER UNITED: Red Devils budú v lete riešiť zamotanú situáciu okolo mexického útočníka Javiera Hernándeza. Ten momentálne hosťuje v Reale Madrid, ale španielsky celok už naznačil, že ho v lete vráti. O Hernándeza majú záujem Arsenal, Liverpool alebo Tottenham. (Sunday Express)

NEWCASTLE: Newcastle sa v ďalších zhruba piatich zápasoch bude musieť zaobísť bez svojej brankárskej jednotky - holandský reprezentant Tim Krul má zranený členok. (bbc.co.uk)

WEST HAM: Alex Song hosťuje z Barcelony vo West Hame United, no napriek tomu nechýbalo veľa a mohol pôsobiť vo Valencii. Tá mala o služby kamerunského stredopoliara záujem, nakoniec si však Song radšej vybral WHU. (football-espana.net)

QPR a LEICESTER: Útočník Jermain Defoe by sa už v januári mohol vrátiť do Premier League. O hráča Toronta intenzívne usilujú QPR a Leicester. (Sun on Sunday)