Main Content

Mourinho o sedem gólov nad Pellegrinim

piatok, 4. marec 2011 07:30 | Autor: TASR

Futbalisti Realu Madrid deklasovali vo štvrtkovom záverečnom stretnutí 26. kola najvyššej španielskej dlhodobej súťaže Primera División súperov z Málagy 7:0 (3:0) a podržali tým svojho kouča Josého Mourinha.

Kontroverzný portugalský kormidelník si totiž v rámci predzápasových psychologických manévrov uťahoval zo svojho predchodcu na Štadióne Santiaga Bernabéua, Čiľana Manuela Pellegriniho, ktorý teraz vedie práve Málagu.

Hostia, stále predposlední v tabuľke, nedokázali čeliť ofenzívnemu festivalu "bieleho baletu". Troma gólmi sa po zmene strán blysol krídelník Cristiano Ronaldo, dva presné zásahy zaznamenal Karim Benzema, po jednom pridali Ángel di María a Marcelo. Real na druhej priečke zaostáva za FC Barcelona o 7 bodov.

V prvom štvrtkovom stretnutí medzi Almeríou a Racingom Santander sa zrodila remíza 1:1. Hostia museli už od 17. min hrať bez vylúčeného Henriqueho, ale napriek tomu sa dostali do vedenia a domáci napokon v rámci svojho boja o záchranu medzi elitou získali len bod.



Súhrn výsledkov štvrtkových stretnutí 26. kola najvyššej španielskej futbalovej súťaže Primera División:

Real Madrid - Málaga 7:0 (3:0)
Góly: 51., 68. a 77. Cristiano Ronaldo (druhý z 11 m), 27. a 62. Benzema, 36. Di María, 45. Marcelo, ČK: 67. Gaspar (Málaga)

Almería - Racing Santander 1:1 (0:1)
Góly: 64. Crusat - 37. Colsa, ČK: 17. Henrique (Santander)

© WEBNOVINY