Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.12.)

utorok, 2. december 2014 10:58 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (2.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Anglickému stredopoliarovi Stevenovi Gerrardovi ponúkli v Liverpoole novú zmluvu. Ak ju však kapitán "The Reds" podpíše, zrejme nebude hrávať toľko ako v minulosti, pretože už má 34 rokov. Naznačil to tréner tímu z Anfield Road Brendan Rodgers. (agentura Reuters)

LIVERPOOL: Obranca Glen Johnson netúži po predĺžení zmluvy s Liverpoolom a možno odíde do AS Rím, ktorý mu ponúkne vyšší plat než anglický celok. (Daily Telegraph)

MANCHESTER CITY: Belgický reprezentant Vincent Kompany z Manchestru City utrpel vo víkendovom ligovom zápase so Southamptonom  zranenie stehenného svalu. Anglický majster prišiel aj o ďalšieho obrancu Eliaquima Mangalu, ktorý dostal červenú kartu.( Sky Sports)

MANCHESTER UNITED, LIVERPOOL a ARSENAL: Real Madrid je údajne ochotný predať útočníka Karima Benzemu. Záujem o francúzskeho útočníka majú Manchester United, Liverpool a Arsenal. (Daily Express)

MANCHESTER UNITED a QPR: Ashley Young s výnimkou posledných zápasov nepatrí do základnej zostavy Manchester United a v januári možno zmení pôsobisko. Dvadsaťdeväťročného krídelníka by si údajne radi vypožičali v Queens Park Rangers. (clubcall.com)

MANCHESTER UNITED: Ak brankár David de Gea odíde do Realu Madrid, Manchester United za neho bude chcieť priviesť Huga Llorisa z Tottenhamu. (Daily Star)

NEWCASTLE: Zoznam maródov anglického klubu Necastle United sa opäť rozšíril. Brankár Tim Krul bude totiž pre problémy s členkom chýbať tímu až šesť týždňov. Podľa trénera Alana Pardewa je jeho mužstvo momentálne v "kritickom stave".(agentura Reuters)

ASTON VILLA: Roy Keane v piatok opustil post asistenta manažéra Aston Villy a svoj krok zdôvodnil tým, že sa chce sústrediť výhradne na prácu u írskej reprezentácie. Podľa anglických médií ho ale viedli iné dôvody. Bývalý záložník mal údajne nezhody s niekoľkými staršími hráčmi a vo štvrtok vraj došlo k väčšej roztržke. (dailymail.co.uk)