Main Content

Hokej: Obranca Malec zatiaľ ostáva vo Vítkoviciach

utorok, 2. december 2014 12:05 | Autor: TASR

Vítkovice 2. decembra (TASR) - Slovenský hokejista Tomáš Malec bude hosťovať v českom extraligovom klube HC Vítkovice minimálne do 12. januára. Pôvodne mal v tíme zotrvať len do konca novembra a následne sa vrátiť do Komety Brno, kluby sa však dohodli na predĺžení jeho angažmánu.

"Dohodli sme sa s Kometou na predĺžení hosťovania Tomáša Maleca u nás. Teraz dohoda znie do 12. januára, potom sa budeme baviť ďalej a uvidíme," cituje oficiálny web Vítkovic generálneho manažéra Petra Husičku.

Malec mal z rozhodnutia radosť. "Úprimne priznávam, že by som sa rád vrátil do Brna, nebudem klamať. Ale, a to ale má veľký význam, som strašne rád, že môžem vo Vítkoviciach hrať a že mi tu vôbec dali príležitosť. Mám veľkú radosť, že mi tréneri veria a z toho vyplýva aj to, že som často na ľade. To, či budem vo Vítkoviciach len do 12. januára alebo do konca sezóny, to už je vec manažérov. Teraz hrám za Vítkovice a snažím sa na ľade odovzdať stopercentný výkon. Chcem tímu pomôcť, aby sa pozdvihol," netajil ambície slovenský bek.