Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.12.)

streda, 10. december 2014 10:39 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: 19.víťazstvo v rade je novým španielskym rekordom. Madridčania ho dokonali včerajším triumfom nad Ludogorcom Razgrad a základnú skupinu zakončili s plným počtom bodov.

REAL MADRID: Lekári odporučili Samimu Khedirovi dvojtýždňovú pauzu po údere do hlavy, ktorý utrpel v pohárovom zápase. Okrem Celty Vigo a Ludogorca teda vynechá aj zápas s Almeríou. (Marca)

BARCELONA: Katalánsky veľkoklub je dohodnutý s Munirom El Haddadim, ktorý by mal pokračovať do leta 2017. (insidespanishfootball)

ATLÉTICO MADRID: Los Colchoneros zvládli aj posledný krok v skupine A, keď remizovali s Juventusom 0:0. Svoju základnú skupinu tak vyhrali.

VALENCIA: Zranenie Shkodrana Mustafiho zo zápasu s Granadou nakoniec boli definované ako vyvrtnutý členok. Nemecký reprezentant tak nemusí absentovať. (Newsnow)

MÁLAGA: 27-ročný krídelník Nordin Amrabat sa zapojil do plného tréningu, a tak sa už šepká, že by mohol nastúpiť v zápase so Celtou Vigo. (Insidespanishfootball)

GRANADA: El Graná zažívajú obdobie podobné tomu pred 44 rokmi. Natiahli šnúru 10 zápasov bez víťazstvami, čo sa naposledy prihodilo v roku 1970. (Marca)