Main Content

Futbal-EL: Hamšík venoval gól starej mame, Slovanu praje skorý návrat do čela FL

piatok, 12. december 2014 13:05 | Autor: TASR

Neapol 12. decembra (TASR) - Futbalisti SSC Neapol zvládli záverečný zápas I-skupiny Európskej ligy UEFA 2014/2015, keď na domácej pôde triumfovali nad Slovanom Bratislava 3:0. Leví podiel na tom mal Marek Hamšík, ktorý prvý gól vypracoval, druhý sám pridal a venoval ho starej mame. Slovenskému šampiónovi, v ktorého drese súčasný tvorca hry SSC futbalovo vyrastal, praje skorý návrat do čela fortunaligovej tabuľky.

"Zaznamenali sme povinné víťazstvo, na ihrisku sa potvrdila naša vyššia kvalita. Sme radi, že sme vyhrali našu skupinu," uviedol na svojom oficiálnom webe Hamšík. "Zápas ukázal rozdiel medzi slovenským a talianskym klubovým futbalom. Slovan sa snažil, mal pár náznakov, ale naše víťazstvo neohrozil. Bratislavčanom prajem, aby sa na jar vrátili tam, kam patria, na prvé miesto v slovenskej lige."

Slovenský reprezentant patril v oboch pohárových dueloch hlavnej fázy proti Slovanu k najlepším na trávniku a v oboch sa mu podarilo aj skórovať. Štvrtkový presný zásah mal špeciálne venovanie. "Moju trefu venujem starej mame. Želám jej skoré uzdravenie," dodal Hamšík.