Main Content

Hokej: Hlasy po zápase 33. kola extraligy Bystrica - Nitra (1:0)

piatok, 12. december 2014 21:05 | Autor: TASR

Hlasy po zápase 33. kola extraligy Bystrica - Nitra (1:0)

Richard Zedník, asistent trénera B. Bystrice. "Ťažký zápas, sme radi, že s naším víťazstvom. Nitra hrala veľmi dobre, mala spočiatku šance, podržal nás brankár. Rozhodli presilovky a oslabenia, my sme gól strelili a v tabuľke sa bodovo dotiahli."

Andrej Kmeč, asistent trénera Nitry: "Odohrali sme dobré stretnutie, no gól sme nestrelili a nemohli sme vyhrať. Súpera sme dokázali udržať na dištanc, do nejakého tlaku sme ho nepúšťali, strelil nám však gól v presilovke a rozhodol zápas."

Michal Handzuš, center prvého útoku B. Bystrice: "Pre nás veľmi dôležité víťazstvo, Nitra je hore, dotiahli sme sa na čelo tabuľky a získali sme body, ktoré sme proti Košiciam stratili. Môj výkon bol už lepší, s tajmingom, citom pre hru a mal som aj viac šancí. Nie je to samozrejme ešte ideálne, no bol by som rád, keby som sa zlepšoval v každom zápase. Konečne som sa dočkal víťazstva, je to super, po víťazstve vyzerá nálada ako počas osláv Stanley Cupu. Preto hráme hokej, keď vidíme, že ľudia sa tešia z nášho víťazstva."

Michal Hudec, strelec jediného gólu: "Po zápase s Košicami sme hrali tentoraz viac kolektívne, boli sme obetaví, bojovní, veľa pukov sme zblokovali. Zdalo sa, že to budú gólové preteky, no do otvoreného boja sme sa nepúšťali a zachytali aj obaja brankári. Mišo Handzuš sa dostáva do tempa, predsa len polroka nehral, netrénoval pre zranenie a my jeho skúsenosti potrebujeme. Pri mojom góle pomohol, je to jeden z najlepších hráčov pred bránkou."

Roman Tománek, opora Nitry: "Bez gólu sa vyhrať nedá, no bol to dobrý zápas, na menšom ihrisku sa hrá rýchlejšie, darilo sa nám a mali sme aj šance. Gól sme nestrelili, súper si dával pozor, my tiež, tlačili sme sa pred bránku, no bez efektu. Bolo to taktické, šancí sa však ponúkalo dosť, no brankári zachytali."