Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (17.12.)

streda, 17. december 2014 06:34 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (17.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (17.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Brankár londýnskej Chelsea Thibaut Courtois bol zvolený belgickým športovcom roka. V jeho vlasti je to vôbec prvýkrát, čo bola táto cena udelená zástupcovi tímových športov. (deredactie.be)

CHELSEA: Fernando Torres hosťuje z Chelsea v AC Miláno, kde sa však nedokázal presadiť a špekuluje sa tak o jeho predčasnom odchode. Zamieriť by podľa španielskych médií údajne mohol späť do Atlética Madrid. To však vraj nechce platiť odstupné Chelsea, kde má Torres zmluvu do konca budúcej sezóny. Španielsky reprezentant by sa tak musel s Blues dohodnúť na vzájomnom ukončení spolupráce. (football-italia.net)

CHELSEA:Kurt Zouma nastúpil v základnej zostave Chelsea k pohárovému duelu na pôde Derby, no tesne pred koncom prvého polčasu však musel striedať. Francúzsky obranca sa zrazil s brankárom Petrom Čechom a opustil trávnik na nosidlách. (dailymail.co.uk)

LIVERPOOL: Niekoľko týždňov a možno až mesiac bude mimo hry Glen Johnson. Obranca Liverpoolu má zranené triesla. (101greatgoals.com)

EVERTON: Everton porazil Queen 's Park Rangers, no prišiel Kevina Mirallasa. Ten opúšťal trávnik o barlách, pričom u belgického reprezentanta existuje vážne podozrenie na zranenie členka. (clubcall.com)

NEWCASTLE: Jonás Gutiérrez sa zapojil do tréningu so spoluhráčmi z Newcastlu a do dvoch až troch týždňov by sa mohol znovu objaviť na trávniku. Argentínsky stredopoliar zvládol boj s rakovinou semenníkov pričom lekári mu odstránili jeden semenník. (skysports.com)

SWANSEA: Gerhard Tremmel sa kvôli suspenzii Łukasza Fabiańskeho postavil proti Tottenhamu do bránky Swansea. No neočakáva sa , že by si pozíciu jednotky udržal aj naďalej. bbc.co.uk)

HULL CITY: Až v novom kalendárnom roku sa môže znovu objaviť na ihrisku Mohamed Diam. Zranenie senegalského záložníka sa totiž ukázalo byť vážnejšieho rázu. (clubcall.com)