Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (17.12.)

streda, 17. december 2014 09:13 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (17.12.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (17.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

LOS ANGELES: 29. decembra sa začne súdne pojednávanie s obrancom Los Angeles Kings Slavom Vojnovom, ktorý je obvinený z domáceho násilia. 24-ročný Rus trvá na svojej bezúhonnosti.

KHL

HVIEZDY TÝŽDŇA: Hviezdami týždňa v Kontinentálnej hokejovej lige sa stali Michal Garnett (Traktor Čeľabinsk), Patrik Hersley (HC Sibir Novosibirsk) a Jan Kovář (Metallurg Magnitogorsk).

SLOVAN: Vedenie HC Slovan Bratislava po vzájomnej dohode ukončilo spoluprácu s kanadským obrancom Jonathanom Sigaletom. 28-ročný zadák sa tak rozhodol kvôli svojej rodine. Jeho ďalšie kroky zrejme povedú do inej európskej hokejovej súťaže.

RIGA: Dinamo Riga už do budúcnosti nepočíta s krídelníkom Marcelom Hossom. Okrem slovenského krídelníka sa na listine voľných hráčov ocitli aj Edgars Masalskis, Pjotr Ščastlivyj a Georgijs Pujacs.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

ŽILINA: V ďalšej časti slovenskej najvyššej hokejovej súťaže MsHK DOXXbet Žilina už nemôže rátať s útočníkom Štěpánom Novotným, ktorý požiadal vedenie „vlkov“ o ukončenie spolupráce.