Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.12.)

sobota, 20. december 2014 11:03 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: 34-ročný záložník Xavi vie, že sa mu hráčska kariéra kráti a zvažuje ďalšie možnosti. Rád by napodobnil Pepa Guardiolu a ako bývalý hráč Barçy zasadol aj na lavičku tohto slávneho klubu. (ESPN)

BARCELONA: Koleno už Neymara v hre neobmedzuje a Brazílčan je fit pre dnešný zápas s Córdobou. (lequipe)

REAL MADRID: O prestupe Lucasa Silvu z Cruzeira by už mohla byť napísaná poviedka. Posledná kapitola sa má začať písať až v lete. Počas neho by stredopoliar Južnej Ameriky už mohol do Madridu prísť.

REAL MADRID: Legendárny obranca Realu, Roberto Carlos, má jasno v tom, kto by mal vyhrať Zlatú loptu. Jednoznačne favorizuje Cristiana Ronalda, ktorý je vplyvnejším futbalistom ako Messi. (Marca)

ATLÉTICO MADRID: Majster Španielska chce dôkladne zvážiť všetky možnosti týkajúce sa Alessia Cerciho. 27-ročný krídelník s najväčšou pravdepodobnosťou odíde len na hosťovanie a prípadný trvalý prestup sa bude riešiť až budúcu sezónu. Vážnym záujemcom je AC Miláno. (Express)

VALENCIA: 26-ročný stopér Nicolás Otamendi je v hľadáčiku Manchestru United. V zozname posíl anglického klubu je „dvojkou“ hneď po Matsovi Hummelsovi. (Mirror)

GETAFE: Rumunského trénera Cosmina Contru zlanáril čínsky klub Guangzhou. Madridský klub teda musí hľadať náhradu a najviac sa hovorí o menách Pepa MelaQuiqueho Sáncheza. (Daily Mail)

GRANADA: Tréner Granady v nedeľu proti Getafe nemôže postaviť kolumbijského stopéra Jeisona Murilla. Ten má zdravotné problémy, ale dlhodobejšie by chýbať nemal. (Marca)