Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.12.)

pondelok, 22. december 2014 11:34 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Madridský tím si na MS klubov pripísal svoju 18. medzinárodnú trofej a vyrovnal tým AC Miláno a Bocu Juniors. Na Al Ahly stráca dve trofeje. (oficiálny web)

REAL MADRID: Krásne spomienky na finále proti San Lorenzu má aj brankár Iker Casillas, ktorý opäť potvrdzuje, že je kvalitným gólmanom. Finálové čisté konto bolo zároveň jeho 700. odchytaným duelom vo farbách Realu.

BARCELONA: Pravý obranca Martín Montoya nie je spokojný s priestorom, ktorý mu v Barcelone dávajú a chce odísť. Vedenie by ho však púšťalo veľmi nerado a sám športový riaditeľ Andoni Zubizarreta uviedol, že by radi beka udržali. (Guardian)

BARCELONA: 20-ročný útočník Gerard Deulofeu by sa mohol vrátiť do Evertonu, kde v sezóne 2013/14 hosťoval. Angličania už podali oficiálnu ponuku na hráča vo výške 8 miliónov libier. (Daily Star)

ATLĚTICO MADRID: Výborný zápas odohrali Madridčania na pôde Bilbaa. Od 17. minúty síce prehrávali, ale druhý polčas priniesol hetrik Antoina Griezmanna a zásah Raúla Garciu. Los Colchoneros vyhrali 4:1.

VALENCIA: Pomerne živo sa diskutovalo o predĺžení zmluvy Samuela Eto’a, v Evertone, no do deja zasiahli Los Che. Štvrtý tím La Ligy bude vedenie anglického mužstva kontaktovať ešte v januári. (Sun)

REAL SOCIEDAD: David Moyes má na lavičke La Real po sobote ďalší nepodarený výsledok. Jeho zverenci remizovali Levante 1:1. „Je pravda, že sme trochu stratili kontrolu nad zápasom po góle na 0:1, ale spravili sme dosť pre víťazstvo.“ hodnotil Škót na tlačovke.

GETAFE: Odchod trénera Cosmina Contru do čínskeho Guangzhou sa komplikuje. Rumunský lodivod vyhlasuje, že kým nie je nič podpísané, je trénerom El Getá. Vedenie sa však musí stále rozhliadať po prípadnom nástupcovi. (Eurosport)