Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (25.12.)

štvrtok, 25. december 2014 08:42 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (25.12.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (25.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

ISLANDERS: Vedenie New Yorku Islanders do svojho prvého tímu povolalo brankára Kevina Poulina, ktorý by mal v zostave nahradiť slovenského gólmana Jaroslava Haláka. Bratislavský odchovanec v pondelok s tímom netrénoval a bližšie informácie ohľadom jeho zdravotného stavu zatiaľ nie sú známe.

KHL

PETROHRAD: Tím SKA Petrohrad sa do konca roka bude musieť zaobísť bez služieb svojho najlepšieho hráča Ilju Kovalčuka. Druhý najproduktívnejší hráč KHL má zdravotné problémy a na ľad by mal opäť vykorčuľovať po Novom roku. 31-ročný krídelník si tak nezahrá ani v piatkovom súboji na ľade Slovanu Bratislava.

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

PIEŠŤANY: Káder ŠHK 37 Piešťany opúšťa útočník Matej Hamrák. Vedenie „havranov“ nebolo spokojné s jeho výkonmi a prístupom v tréningoch. Naopak, v kúpeľnom meste do konca sezóny pobudne fínsky bek Jarkko Leppänen, ktorý bol v slovenskom celku na dvojtýždňovej skúške.