Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.12.)

piatok, 26. december 2014 06:07 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (26.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Alessio Cerci a Fernando Torres by si mali vymeniť pôsobisko.Taliansky útočník pôsobí v Atléticu Madrid a má namierené do AC Miláno. To naopak opustí Torres, ktorý sa z hosťovania vráti do Chelsea a obratom bude na osemnásť mesiacov zapožičaný do Atlética. (football-italia.net)

CHELSEA:Eden Hazard si z víťazného zápasu so Stoke City odniesol zranený členok a jeho dnešný štart proti West Hamu je neistý. Sám belgický stredopoliar ale dúfa, že bude môcť proti kladivárom nastúpiť. (clubcall.com)

MANCHESTER CITY:Mario Mandžukić síce iba počas letnej prestávky vymenil mníchovský Bayern za Atlético Madrid, no už teraz by sa mohol urastený kanonier znova sťahovať. O chorvátskeho reprezentanta má záujem Manchester City, ktorý hodlá do Španielska poslať ponuku vo výške 25 miliónov libier. (transfermarketweb.com)

MANCHESTER CITY & LIVERPOOL: Sergio Romero nenastupuje za Sampdoriu Janov a mohol by tak z talianskeho tímu odísť. Záujem o služby argentínskeho brankára údajne majú Manchester City a Liverpool. (goal.com)

MANCHESTER CITY & CRYSTAL PALACE: Scott Sinclair nenastupuje za Manchester City a počas januára chce bohatý klub opustiť. Záujem o anglického krídelníka hlási Crystal Palace, no podrobnosti možného prestupu zatiaľ neboli zverejnené. (transfermarketweb.com)

MANCHESTER UNITED: Adnan Januzaj pod súčasným manažérom Louisom van Gaalom nehráva tak pravidelne ako v minulej sezóne. To by sa mohlo vyriešiť jeho hosťovaním, pričom záujem o jeho služby javí Inter Miláno. Okrem milánskeho Interu sa o 19-ročného stredopoliara zaujíma aj Paris Saint-Germain. (football-italia.net)

TOTTENHAM: Brazílčan Paulinho za Tottenham prakticky nenastupuj a preto sa začína hovoriť o jeho odchode. Podľa talianskych médií má o stredného záložníka záujem milánsky Inter, ktorý sa chce práve na tomto poste počas zimného prestupového obdobia posilniť. (football-italia.net)

NEWCASTLE: Siem de Jong už trénuje naplno so spoluhráčmi z Newcastlu. Anglický klub holandského záložníka v lete kúpil z Ajaxu, no hráč si v úvode sezóny vážne poranil stehenný sval a od začiatku septembra bol mimo hru. (skysports.com)

STOKE CITY: Sergi Roberto má s Barcelonou zmluvu do roku 2019, napriek tomu počas zimného prestupového obdobia katalánsky celok pravdepodobne opustí. Záujem o bývalého španielskeho mládežníckeho reprezentanta má Stoke City, ktoré chce stredného záložníka získať na hosťovanie. (transfermarketweb.com)