Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.12.)

sobota, 27. december 2014 06:31 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.12.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Sergio Ramos stále nepredĺžil zmluvu s Realom Madrid, čo nenecháva chladným londýnsky Arsenal. Podľa zákulisných informácií sú kanonieri v kontakte s Reném Ramosom, bratom a zároveň agentom madridského obrancu. (football-espana.net)

DEPORTIVO: Javi Guerra v lete odišiel z Valladolidu do Cardiffu, no za velšský celkok nastúpil len k niekoľkým zápasom a už v januári by sa mal vrátiť do vlasti. Príchod 32-ročného záložníka dokončuje Deportivo La Coruña. (insidespanishfootball.com)

GETAFE: Cosmin Contra je na odchode do Číny a Getafe tak hľadá nového trénera. Podľa tamojších médií je favoritom Quique Sánchez Flores, ktorý by mohol byť do funkcie oficiálne uvedený už v priebehu tohto víkendu.(insidespanishfootball.com)

GETAFE: Fernando Aristeguieta by mal minimálne v druhej polovici sezóny hrať za Getafe. Venezuelský útočník do španielskeho klubu mieri na hosťovanie z francúzskeho Nantes. Súčasťou dohody je aj opcia vo výške jedného milióna eur. (getfootballnewsfrance.com)s

EIBAR:Mikel Arruabarrena má pred sebou operáciu ruky, ktorú si zlomil v zápase proti Valencii. Útočník Eibar mal nastúpiť na nedeľný priateľský zápas v drese Baskicka proti Katalánsku, no jeho štart je otázny. (insidespanishfootball.com)

LA LIGA: Španielska polícia zatkla v súvislosti s novembrovým úmrtím fanúšika La Coruni ďalšiu osobu. Už skôr polícia zadržala troch členov hooligans, ktorí boli údajne zodpovední za tragický koniec potýčky priaznivcov Deportiva a Atlética Madrid.