Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.12.)

nedeľa, 28. december 2014 06:11 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (28.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Koke patrí k oporám Atlética Madrid, s ktorým nedávno predĺžil zmluvu do roku 2019. Napriek tomu sa neprestáva špekulovať o jeho odchode a do radu záujemcov o služby 22-ročného ofenzívneho hráča sa vraj teraz pridala Chelsea.(transfermarketweb.com)

CHELSEA: Marko Marin tohtoročnú sezónu trávi na hosťovaní vo Fiorentine, no čoskoro by sa mal vrátiť do Chelsea. Toskánsky celok vraj nie je spokojný s prístupom a kondíciou bývalého nemeckého reprezentanta, ktorý sa tak má vrátiť na Stamford Bridge.(football-italia.net)

MANCHESTER UNITED: Manchestru United bude v zápasoch na prelome roka chýbať Marouane Fellaini. Belgický stredopoliar má problémy s poraneným rebrom. (dailymail.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Luke Shaw sa vracia do nominácie Manchestru United. Mladý obranca je v poriadku po zranení členka a bude pripravený na dnešný zápas s Tottenhamom. (dailystar.co.uk)

WEST HAM: James Tomkins sa nezúčastnil zápasu s Chelsea a k dispozícii nebude Hamu ani pre ďalšie londýnske derby s Arsenalom. Tomkinsa trápia problémy s poranením nohy a presná doba návratu anglického obrancu nie je známa. (clubcall.com)

WEST BROMWICH: West Bromwich Albion chcel tento rok atakovať pohárové pozície, ale v posledných mesiacoch sa mu nedarí a je až na pätnástom mieste tabuľky. Svojou pozíciou si tak nie je istý kormidelník Alan Irvine.

TOTTENHAM:Hugo Lloris sa v zápase na pôde Leicesteri zrazil s domácim útočníkom Jamiem Vardym a odniesol si tržnú ranu na tvári. Manažér Mauricio Pochettino ale uviedol, že francúzsky brankár je v poriadku. (football365.com)

CRYSTAL PALACE: Bývalý tréner FC Porto Vítor Pereira je jedným z kandidátov na miesto manažéra Crystal Palace. Londýnsky klub je bez kormidelníka, pretože bol prepustený Neil Warnock. (dailymail.co.uk)