Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (30.12.)

utorok, 30. december 2014 06:45 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (30.12.)
Správy dňa z anglickej Premier League (30.12.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED a ARSENAL: Edinson Cavani nemá v Paris Saint-Germain stabilnú pozíciu a je možné, že z Francúzska odíde. Zamieriť by údajne mohol do Anglicka, kde ho okrem Manchestru United sleduje Arsenal. Ten by uruguajského kanoniera rád získal už počas zimného prestupového okna. PSG však Cavaniho nepustí za menej ako 55 miliónov eur. (transfermarketweb.com)

ARSENAL: Útočník Lukas Podolski si zahrá ešte jeden zápas za Arsenal a potom odíde na polročné hosťovanie do Interu Miláno. Nemecký majster sveta by mal nastúpiť v Southamptone miesto dištancovaného Olivera Girouda.

MANCHESTER CITY:Frank Lampard odohral už svoj jubilejný 600. zápas v anglickej Premier League. 36-ročný stredopoliar pôsobiaci v Manchestri City jubileum oslávil v zápase s Burnley (2: 2).(sport-express.ru)

MANCHESTER CITY: Manchestru City by v zápase so Sunderlandom mal chýbať Yaya Touré. Stredopoliar Citizens má problémy s trieslami. (goal.com)

MANCHESTER CITY: Bruno Zuculini hosťuje z Manchestru City vo Valencii, kde ale nedostal šancu sa presadiť a druhú polovicu sezóny by mal stráviť v inom klube. Podľa španielskych médií si mladého argentínskeho záložníka požičia Getafe. (insidespanishfootball.com)

ASTON VILLA: Po necelom mesiaci bude Aston Ville, ktorá sa v ďalšom zápase stretne s Crystal Palace, k dispozícii i Joe Cole. Bývalý anglický reprezentant posledný mesiac maródil so zraneným stehenným svalom. (soccerway.com)

CRYSTAL PALACE: Crystal Palace po odvolaní Neila Warnocka hľadá nového manažéra a podľa anglických médií je medzi kandidátmi aj Alan Pardew. Manažér Newcastlu sa dostal do spojenia s  londýnskym klubom už v minulosti. (sportinglife.com)

BURNLEY: Útočník Giampaolo Pazzini nedostáva v AC Miláno veľa priestoru, no napriek tomu sa od Rossoneri zatiaľ sťahovať nebude. Taliansky klub odmietol niekoľko ponúk za svojho hráča a jednu z nich poslali do Talianska z anglického Burnley. (football-italia.net)