Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.1.)

sobota, 3. január 2015 11:06 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (3.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID:Toby Alderweireld patrí medzi dôležitých hráčov zostavy Southamptonu, no stále je tam len na hosťovaní. Práve preto Angličania rozbehli rokovania, ktoré majú za cieľ Belgičana udržať. (Mirror)

ATLÉTICO MADRID: 19-ročný obranca José Giménez nikam neprestúpi. Záujem oňho mal Manchester City, no Madridčania ponuku odmietli. (Daily Mirror)

BARCELONA: V Katalánsku sa schyľuje k významnej personálnej zmene. Športový riaditeľ Andoni Zubizarreta by mohol byť odvolaný pre nepresvedčivé počínanie na prestupovom trhu. (Football-España)

VALENCIA: Po skončení sezóny môže ostať pravý obranca Antonio Barragán voľným hráčom, čo bude chcieť využiť Bayer Leverkusen. (insidespanishfootball)

RAYO VALLECANO: V tíme si nevedia vynachváliť výkony záložníka Gaëla Kakutu, ktorý je na hosťovaní z Chelsea. Práve preto by chceli hosťovanie Francúza zmeniť na trvalý prestup a vyjednávanie je v plnom prúde. (insidespanishfootball)

SEVILLA: 25-ročný záložník Vitolo je v hľadáčiku Fiorentiny. O záujme talianskeho celku sa zatiaľ len píše, no vedenie nič nepotrvdilo. (calciomercato)

VILLARREAL: 27-ročný útočník Jonathan Pereira odchádza na ďalšie hosťovanie. Potom ako sa nepresadil v Rayu Vallecano, posilní do konca sezóny Valladolid. (Football-España)

MÁLAGA: Tréner Javi Garcia môže počítať so službami 26-ročného obrancu Yahora Egora Filipenka z BATE Borisov. (Marca)

DEPORTIVO: Čoskoro by mal francúzsky stopér Modibo Diakité podpísať zmluvu s talianskym Cagliari. K odchodu do Serie A ho nútil nedostatok priestoru v La Coruñi. (Calciomercato)

GETAFE: Za 6 tisíc eur prestupuje ofenzívny záložník Míchel do čínskeho Guangzhou R&F. Ten istý klub mal záujem aj o trénera Cosmina Contru. (Marca)

GETAFE: Útočník Baba musel absolvovať operáciu brucha, čo znamená, že El Getá sa minimálne niekoľko dní musia zaobísť bez neho. (insidespanishfootball)