Main Content

Futbal: Coritiba si oddýchla, čierny deň španielskych gigantov - ohlasy

pondelok, 5. január 2015 12:05 | Autor: TASR

Bratislava 5. januára (TASR) - Ohlasy médií na koniec 22-zápasovej víťaznej série v súťažných zápasoch futbalistov Realu Madrid. V nedeľu na štadióne Mestalla v šlágri 17. kola španielskej Primera División úradujúci európsky šampión Real prehral s Valenciou 1:2.

Marca: "Real na Mestalle nebol v najlepšej forme. Bolo vidieť, že jeho hráči sú unavení po tak dlhej víťaznej sérii. Nabehali najmenej v doterajšom priebehu ligy - 98,54 km."

El Pais: "Extáza domácich na Mestalle. Valencia uťala víťaznú sériu majstrovi sveta klubov."

abc.es: "Mestalla ukončila víťaznú sériu Realu. Päťdesiattisíc hrdiel najprv pozdravilo víťaza MS klubov, počas celého zápasu nestíchlo a na konci oslavovalo hráčov Valencie."

El Mundo Deportivo: "Hviezda Realu zhasla na Mestalle. Madrid začal nový rok prehrou vo Valencii 1:2, hoci viedol po góle Cristiana Ronalda."

BBC: "Valencia zastavila víťaznú sériu Realu. Ten naposledy prehral 13. septembra minulého roka s mestským rivalom Atleticom. Slávne víťazstvo zaistila hlavička Otamendiho."

idnes.cz: "Čierny deň španielskych gigantov, Real Madrid aj FC Barcelona bez bodu. Brazílska Coritiba si oddýchla, jej rekord z roku 2011 trvá. Guinessova kniha sa prepisovať nebude. Víťazná séria Realu trvala 22 zápasov, do vyrovnania Coritiby zostávali dva duely."