Main Content

Nahnevaný tréner Slovana: Janus by sa mal zobudiť

štvrtok, 22. január 2015 22:05 | Autor: TASR

Nahnevaný tréner Slovana: Janus by sa mal zobudiť
Nahnevaný tréner Slovana: Janus by sa mal zobudiť | zdroj: © TASR

Bratislava 22. januára (TASR) - Hokejisti Slovana Bratislava prehrali aj záverečný štvrtý zápas v rámci januárovej domácej série v KHL. Vo štvrtok nestačili v Slovnaft Aréne na Atlant Mytišči, ktorému podľahli tesne 4:5. "Belasí" tak zostávajú stále na poslednej priečke Západnej konferencie, na postupovú ôsmu strácajú už 10 bodov.

"Jedným slovom - katastrofa. Najmä starší brankár musí zachytať, musí ťahať tím, čo sa nestalo. Janus by sa mal zobudiť. Samuel Baroš si po jeho vystriedaní počínal celkom dobre, ale potrebujeme späť Johana Backlunda. Hneď ako sme skórovali, ihneď sme inkasovali, neuveriteľné. Starší hráči robia na ľade také chyby, to je neakceptovateľné. Prvá pätorka nás dnes ťahala, ale ostatní hrali slabo. Toto je veľká šanca pre mladých hráčov, ale nepáči sa mi, ako hrajú. Nedávajú do hry všetko, čo v sebe majú. Nie sú dostatočne hladní, je to neuveriteľné." hodnotil zápas s Atlantom tréner Slovana Petri Matikainen.

V podobnej nôte videl príčiny prehry aj najlepší hráč domácich, trojbodový Ladislav Nagy.  "Za stavu 4:3 nemôžeme hneď dostať gól. To je niečo neuveriteľné. Nemám slov, tak sa nedá hrať. Ani nedokážem presne povedať, v čom je problém. Musíme ísť ďalej."

Útok Ladislava Nagyho strelil v zápase všetky štyri góly domácich, samotný slovenský reprezentant si pripísal dva góly a jednu asistenciu pri góle Hudáčeka. Ani to však belasým na čo i len bod nestačilo.