Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.1.)

piatok, 30. január 2015 11:34 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.1.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.1.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID: Na 23-ročného forwarda Antoina Griezmanna poľuje francúzsky PSG. Ten plánuje vo veľkom nakupovať a Francúz je jednou z priorít. (Guardian)

BARCELONA: Na stoličku športového riaditeľa by podľa najnovších informácií mohol zasadnúť Ariedo Braida. Bývalý dlhoročný riaditeľ AC Milána by tak mohol prejsť do ďalšej vysokej funkcie. (Marca)

REAL MADRID: Ešte dva až tri týždne bude chýbať stopér Pepe so zranenými rebrami. Pozitívnejšia správa je tá, že už začal s individuálnym tréningom. (insidespanishfootball)

REAL MADRID & BILBAO: Asier Illarramendi ešte stále nepresvedčil trénera, že patrí do základnej zostavy Realu, avšak odchodom to riešiť nebude. Bilbao ponúkalo čiastku medzi 20 až 25 miliónmi libier, ale transfer sa neuskutoční. (ESPN)

VALENCIA: Krajný obranca João Pereira doladil svoj prestup do Hannoveru a oficiálne sa stal hráčom nemeckého celku. (Transfermarkt)

LEVANTE: 32-ročného Nigérijčana Kala Ucheho po dvoch rokoch omrzela katarská liga a vracia sa do Európy. Na spolupráci sa dohodol s Les Granotes. (Marca)

LEVANTE: Do tímu prichádza skúsený stopér Ivan Ramis, ktorý naposledy obliekal dres Wiganu Athletic. V novom pôsobisku sa dohodol na ročnej zmluve s opciou na ďalšie dva roky. (BBC)

CELTA VIGO: Aktuálne dvanáste miesto v ligovej tabuľke sa vedeniu máli a tréner Eduardo Berizzo dostal ultimátum. Ak v najbližšom kole nezdolá Cordobu a nepreruší hrozivú sériu 10 zápasov bez víťazstva, bude odvolaný. (insidespanishfootball)

CÓRDOBA: Do tímu prichádzajú posily do stredu poľa. Spomedzi voľných hráčov angažovala 24-ročného Marca de Vala a na hosťovanie zo Sportingu Lisabon prichádza Héldon Ramos. (Marca)

CÓRDOBA: Taliansky záložník Luca Marrone sa možno poberie na hosťovanie do La Ligy. Tam by si ho rád požičal tréner Miroslav Djukić. Taliansky futbalista však neprešiel zdravotnou prehliadkou a hrozí, že jeho transfer stroskotá. (Marca)

DEPORTIVO: Hlásená je nová, hoci len dočasná, posila z Grécka. PAOK opúšťa obranca Georgios Tzavellas, ktorý bude do konca sezóny pôsobiť v La Coruñi. (Marca)