Main Content

Analýzy NHL (27.03): Výber zaujímavých zápasov

nedeľa, 27. marec 2011 18:09 | Autor: Martin Gregor

Analýzy NHL (27.03): Výber zaujímavých zápasov
Analýzy NHL (27.03): Výber zaujímavých zápasov | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, foto SITA

Zámorska NHL pokračuje dnes v noci ďalšími štyrmi stretnutiami základnej časti. Pripravili sme pre vás analýzu k trom zápasom. Naše tipy vyzerajú dnes dosť nádejne, držíme palce!

PHILADELPHIA FLYERS – BOSTON BRUINS

Favoritom tohto veľmi zaujímavého stretnutia je domáca Philadelhphia, ktorá patrí medzi najvážnejších favoritov na zisk Prezidentskej trofeje.  Osem stretnutí pred koncom základnej časti stráca na aktuálne najlepší tím NHL Vancouver Canucks 7 bodov. Boston však tiež patrí medzi silné tímy, v celkovej tabuľke NHL je momentálne na výbornej siedmej priečke. Pred záverom základnej časti je teda všetko otvorené.

Boston včera v noci prehral v zaujímavom stretnutí na ľade Rangers 0-1. Philadelphia hrala tiež proti New Yorčanom, na ľade Islanders zvíťazila 1-4.

Philadelphia Flyers zažíva mimoriadne zvláštne a nie moc úspešné obdobie. Z posledných 7 zápasov totiž až v piatich prípadoch dotiahla zápas do predĺženia, z čoho až v štyroch prípadoch napokon ťahala za kratší koniec povrazu.

V tomto zápase budeme tipovať menší počet gólov, pretože v zápasoch Flyers ich obvykle nikdy nepadá veľa. Okrem toho sú domáci a preto budú diktovať tempo hry.

Dôležité informácie pred zápasom

  • Philadelphia zvíťazila v 5 z posledných 7 zápasov proti Bostonu
  • 14 z posledných 20 domácich zápasov Philadelphie sa skončilo tipom na UNDER 5.5
  • 4 z posledných 6 zápasov Philadelphie sa skončilo tipom na UNDER 5.5
  • 4 z posledných 6 zápasov Philadelhphie proti Bostonu sa skončili tipom na UNDER 5.5

Náš tip: UNDER 5.5 [ kurz 1,68 na BetClic ]

ATLANTA THRASHERS – OTTAWA SENATORS

V Philips Aréne sa stretnu tímy, ktoré sa už rozlúčili s účasťou v play-off. Atlanta stráca na postupovú ôsmu priečku 11 bodov, hráči Senators sú dokonca poslední vo Východnej konferencií. Miernym favoritom stretnutia je podľa bookmakerov domáca Atlanta, hoci z troch vzájomných zápasov týchto súperov v aktuálnej sezóne vyťažili Thrashers len 2 body (Senators 5).

Podľa nás sú však väčšími favoritmi stretnutia hráči Ottawy, ktorí sa tešili v posledných 5 zápasoch štyrom víťazstvám. Okrem toho Ottawa porazila v poslednom stretnutí silný Washington a to je na mužstvo, ktoré je posledné vo Východnej konferencií vynikajúci výsledok.

Odporúčame tip na víťazstvo Ottawy alebo na nižší počet gólov. Nasledujúce informácie by vás v tom mali utvrdiť...

Dôležité informácie pred zápasom

  • V posledných 3 zápasoch strelila Atlanta spolu len 5 gólov
  • Ottawa vyhrala 4 z posledných 5 zápasov (vrátane posledných dvoch)
  • 4 z posledných 5 zápasov Ottawy sa skončili tipom na UDNER 5.5
  • V posledných 2 zápasoch Ottawy padlo spolu len 5 gólov

Náš tip: UNDER 5.5 [ kurz 1,65 na BetClic ]

COLOMBUS BLUE JACKETS – VANCOUVER CANUCKS

Colombus privíta v domácej Nationalwide  aréne momentálne najlepší tím celej NHL. Favorit stretnutia sa preto zdá byť jasný hneď na prvý pohľad. Utvrdia vás v tom aj štatistiky, ktoré spomenieme v ďalších riadkoch.

Colombus prehral 5 z posledných 6 zápasov, pričom až v troch prípadoch nestrelil ani jeden gól. Celkovo vyťažil v týchto zápasoch len 3 body. V úplne odlišnej forme je Vancouver, ktorý zbiera jedno víťazstvo za druhým. Zdá sa, že už ani Philadelphia nedokáže Canucks ohroziť na ich ceste za ziskom Prezidentskej trofeje. Uvidíme ako sa s rolou favorita vyrovnajú v play-off.

Čo sa týka tipu nič iné ako víťazstvo Vancouveru neprichádza do úvahy. Na rozdiel od Philadelhpie, ktorá nás častokrát naštve až víťazstvom v predĺžení (čo nám pokazí tiket) Vancouver dokáže vyhrávať svoje zápasy už v základnej hracej dobe. Potvrdzuje to aj to, že v posledných 6 zápasoch Vancouveru (pričom vyhral 5) sa nepredlžovalo ani v jednom prípade.

Dôležité informácie pred zápasom

  • Colombus prehral posledné 3 stretnutia v rade
  • 5 z posledných 7 zápasov Colombusu sa skončilo tipom na UNDER 5.5
  • 2-12 je bilancia Colombusu z posledných 14 zápasov
  • Vancouver vyhral posledné 2 stretnutia v rade
  • 5-0 je bilancia Vancouveru v posledných 5 zápasoch na ľade súperov
  • 5-0 je bilancia Vancouveru z posledných 5 zápasov proti Colombusu
  • 9-1 je bilancia Vancouveru z posledných 10 zápasov

Náš tip: víťazstvo Vancouveru [ kurz 1,90 na BetClic ]